Вашата кампания

На предизборния щаб много им допадна обръщението към читателите на моя блог и предложиха своя версия с апел всеки да направи своя кампания. Казаха, че би било добре всеки, който подкрепя моята кампания, да го разпрати или публикува. И тъй като идеята все пак тръгна от блога, ето го и самият апел. Пратете го, последвайте…

На предизборния щаб много им допадна обръщението към читателите на моя блог и предложиха своя версия с апел всеки да направи своя кампания. Казаха, че би било добре всеки, който подкрепя моята кампания, да го разпрати или публикува. И тъй като идеята все пак тръгна от блога, ето го и самият апел. Пратете го, последвайте го:

„Ако наистина ти е писнало да гледаш София зарината в боклуци, парковете й запуснати и тротоарите претъпкани с коли, ако вече не можеш да понасяш мъглата, в която тъне управлението на града, сега е моментът, в който може да направиш нещо. Ако ти пука за София и си решил да гласуваш за Мартин, направи своя кампания в оставащите предизборни дни. Обърни се към приятели и роднини, към онези, които са се отказали да гласуват и им кажи: „Този път има за кого да гласуваш. И има за какво да гласуваш.” Обади им се по телефона, пиши им имейл, пусни им писмо в пощенската кутия, покани ги на кафе или на бира и им разкажи за кандидатурата на Мартин. Малко хора четат предизборни програми. Ако си я прочел, разкажи им я, обясни как могат да се решат проблемите на София, как градът ще се разчисти, а парите му ще се управляват добре и прозрачно, как парковете ще се възродят и градският транспорт ще стане удобен и приятен. Направи своя малка кампания за Мартин, за София и за себе си. Вдигни телефона. Пиши. Не отлагай. Намери трима избиратели, които са загубили надежда, и ги убеди, че промяната зависи от тях. Защото този път наистина съдбата на града е в наши ръце.”

Ако всеки го изпрати на своите познати и ако направи своята малка кампания, може би ще привлечем част от обезверените в политиката и управлението. Ние не бива да бъдем постоянно негативни. Промяната наистина зависи от нас, от нашите малки стъпки и от увереността ни, че можем да променим, ако не света, то поне един град. Градът, в който живеем и обичаме. Наистина си струва!

« Предишна публикация
Следваща публикация »

131 коментара

  • Иван

    Аз изпратих мейл до десетина души, за които подозирам, че тотално не са в час с политиките и изборите. Дано не ми се издразнят.

  • Пламен

    Мартине, никой не говори за екипа с който смята да управлява столицата. Направи го ти! Ти не можеш да управляваш сам! Дай имена на заместници по строителството, транспорта, здравеопазването. Иначе оставаме с впечатлението – чакай да видим какво ще стане, пък после ще му мислиме.

  • Явор

    Аз изпратих моя собствена версия миналата седмица и говорих и продължавам да говоря с хора. Пожелавам ти успех! И почивай повече, за да си във форма.

  • http://www.mr-mahony.blogspot.com Mr. Mahony®

    Това е най-малкото, което можем да направим, разбира се след като самите ние гласуваме. Въпреки критиката и хулите, които получих аз лично продължавам да се боря, както съм го правил и досега.

    Както каза Костов (на митинга-концерт), първо да издухаме Бригадир и после дон БоБо.

    Много късмет, успех и с Бога напред!

  • http://eminbei.blogspot.com Емин Бей

    Ще си оставиш ли блога и след изборите?

  • Иван

    Заимов Владимир Стоянов (08.12.1888, г. Кюстендил, Болгария – 01.06.1942).
    Генерал-полковник болгарской армии (1944). Герой Советского Союза (30.05.1972).
    Родился в семье видного военного и политического деятеля Болгарии Стояна Заимова и русской дворянки Клавдии Корсак. Окончил кадетское училище (1907). Служил на командных должностях в артиллерийских частях болгарской армии, участник Балканских (1912—1913) и Первой мировой войн. С 1927 участвовал в создании болгарской артиллерии. Генерал-майор (1934). За республиканские взгляды и как сторонник дружбы с СССР в конце 1935 уволен в запас и подвергнут тюремному заключению.
    Советский военный разведчик с января 1939, привлечен к сотрудничеству военным атташе СССР в Болгарии А. И. Бенедиктовым. Создал сильную разведгруппу, у которой были налажены контакты с организациями в г. Варне (Болгария), в Румынии, Чехословакии. Источниками информации для Заимова являлись также зубной врач Геринга болгарин Магарлиев, командир берлинского полка штурмовиков, доктор Кноте из ведомства Геббельса.
    По сведениям ГРУ: «За время работы организации Заимова (1939—1942), от нее систематически поступала военная и военно-политическая информация по Болгарии, Германии, Турции, Греции и другим странам. После вступления немецких частей на территорию Болгарии Заимов предоставил информацию об их численности и вооружении. В июле 1941 Заимов передал информацию, получившую высокую оценку Центра, о политике болгарского правительства по отношению к СССР и другим странам. После нападения Германии на Советский Союз он давал сведения о продвижении и нумерации румынских и венгерских частей, отправляющихся на Восточный фронт… Заимов — крупный нелегальный разведчик, серьезный, рассудительный и правдивый… Его работа высоко ценится советским командованием».
    В результате провала связанной с Заимовым разведгруппы Фомферры и Шварца в Словакии, был арестован 23.03.1942, и после жестоких пыток казнен в тире софийского гарнизона.
    Заимов посмертно произведен в генерал-полковники, а его останки торжественно перевезены из Софии в Плевен и захоронены рядом с могилой его отца.
    Награжден орденом Красного Знамени посмертно (1966).

    Использованы материалы кн.: Горчаков О.А. Ян Берзин – командарм ГРУ. С-Пб., „Нева“, 2004

    КОМЕНТАРА Е ИЗЛИШЕН!!! ВЕРВАЙТЕ МИ!!!

  • Надежда

    Ужасно се ядосвам,че с тази“любовна“кампания не подчертахте най-ярките си качества:интелегентност, космополитност и управленска компетентост. Това дава определени предимства на Борисов при „мъжкарската“ култура на българина. Дано имате неясни за мен основания за така центрирана кампания.Успех!!!

  • http://radankanev.blogspot.com Радан Кънев

    Действаме:)

  • Надежда

    Докато пишех е излязло многозначително писмо на руски. Само че не разбрах поддекста.Доколкото разбирам езика, този човек,за когото се отнася е мъртъв и не е кандидат за кмет.Или греша…

  • Димитър

    Надежда, моля те, нека не се занимаваме с всеки постинг, който излиза и да подкрепим Мартин, както можем. А който е решил да гласува за друг, да го направи.

  • http://svetlaen.blogspot.com/ Светла

    Надежда, аз пък не останах с впечатление, че Мартин не подчертава тези неща…

  • tsekova

    drugarju ivan, zasto ne se zatriete v ljubimija vi sssr,pak da vzemete i tsjalata chervena paplach,normalnite hora ste vi kupjat ednoposochni bileti, samo i samo nikoga da ne se vrastate.

  • Гацо Бацов

    Надежда- този пост на руски иде да подскаже, че Заимов е издънка на здрава комунистическа фамилия, цицала и прецаквала България с години наред, да не говорим за личните проблеми и безумици, които е създал режима, подържан от неговите родители, на фамилии като моята … Мразя комунистите и особено техните „демократични“ деца:-D

  • Георги Лозанов

    Аз това го правя от 2 седмици поне.Има време да се раздадат листовки по кварталите.Всеки един блок дори.Успех.Залепил съм си плаката на Мартин точно под балкона да се вижда :)

  • Георги Лозанов

    Междудругото,незнам как стои въпроса със изборните секций.Има ли хора за тях.Притеснявам се,че „някои“ партии имат добре изградена мрежа….

  • Георги Лозанов

    Който има скайп,може да изпрати сайта на абонатите си.Също и да го сложи на представяне да се вижда от всички :)

  • Майя

    Нормалните мислещи хора трябва да гласуват за Мартин, това е ясно … аз имам лично едно притеснение …ще продължаваме ли да плащаме едни хубави сметки за боклука на града, в който живея и в който съм се родила, на едни хубави хора от един хубав холдинг, наричан от едни хубави медиил“близък до английската кралица“ ???
    Някои наема ли са да ми отговори на този въпрос? Благодаря.

  • http://svetlaen.blogspot.com/ Светла

    Ето и моя отговор защо ще гласувам за Мартин – неприлично дълъг, за да го постна като коментар тук. Успех, Мартине, сега се понасям към телевизията на открито.

  • Ненко Ванев

    Аз живея в Младост-3 и там няма никаква реклама за Мартин.Няма билбордове.Говоря на съседите си, ама те вдигат рамене, защото не го познавали пък и понеже нямало плакати и рекламни материали си мислели, че не му се става кмет на Мартин.
    Ей, ПР-ите спите ли?

  • http://www.mercedes-club-bg.com Александър

    На 20 години съм и откакто имам право да гласувам, не съм гласувал само на изборите за евродепутати. Когато има избори е нормално улиците да са заляти с предизборни плакати и реклами. Но на тези избори, като че ли малко всички се поизхвърляте в агитациите?!?! То не са обещания, нападки, обещания, обещания и т.н. На тези избори и предизборните „концерти“ се превърнаха в абсолютна свинщина, но това си е залегнало в културата на българина да яде кебабчета и бира преди избори… Общо взето прави ми впечатление, че основните кандидати на тези избори се бият едва ли не да обещават еди какво си… Но след като всичко това приключи София и другите градове пак ще си останат същите, е, я с някоя друга промяна, за да се отчетат кметовете с нещо. И въпреки, че в сегашния си вид София ми харесва, макар и с няколко изключение, искрено се надявам някой ден да я видя чиста, спретната, подържана, с много градинки, с много хубави и подържани сгради, с нормален трафик, с НОРМАЛЕН градски транспорт. С две думи казано: като идва чужденеца тук да се зарадва, че е дошъл да види София. Та нека да кажа нещо в заключение: Ще гласувам за вас г-н Заимов, надявам се бъдещ кмет, но искам от вас да направите София красива и както пишете: обичана от софиянци! Успех

  • Един

    И така:

    1. Заимов се е скатал от казармата.
    2. Бил е на работата при фамозното Бате в БОК.
    3. Здрави привилегии е имал заради произхода си по времето на комунизма.
    4. Отказал се е от фамилията на баща си, а е приел тази на дядо си – дивидентната..
    5. Хранил се е със здравословна храна по времето на радиацията на Чернобил – за такива като него УБО изследваше храната и те мамините червени и техните родители само с такава се хранеха, докато другите кучетата ги яли.
    6. Натискал се е да става царски министър. Праматарски прочете част от писмото на Заимов (и др.) да ръководството на ДП, от което става ясно неговото желание.
    7. Никой от банковите среди не казва нищо за неговите качества като финансист. Това че бил голям финансист го чуваме от Костов и Ко.
    8. Заимов е водач на листа, в която присъстват Кисьов, Борисов, Стефан Иванов – това са хора, които ДСБ клеймеше много здраво и които са участвали в маса заменки.

    И един въпрос – кога Заимов се осъзна като десен ?

  • http://martinzaimov.quipu.bg Бистра

    всичките ми прятели и част от колегите с които работя ще гласуват за вас, така, че няма кого да убеждавам с изключение на един семеен приятел и жена му, привърженици на СДС, от онзи тип който представя Едвин Сугарев и на чиято озлобеност с-у Костов и на Позитано могат да завидят. Затова може и да се дърпат от гласуване. Те нямат интернет, нито дом. компютър, тъй че ще получат писмо в което ще изложа възгледите си защо трябва да гласуват. А инаме това което ме радва е че дъщеря ми този път без да я убеждавам, както беше в изборите за ЕПарл и президенскит ще гласува за вас. Каза, че сте освен друго и хубав и секси.

  • Нели

    Мартине,
    Разбирам, че утре ще бъдеш при Бареков в БТВ. Моля те не позволявай да те вкара в тъпи политически прения, както го направи агент Алберт! Покажи им какво означава да познаваш проблемите и да имаш идеи за развитието на една европейска столица. На фона на теб, основните ти конкуренти са смешници. Те нямат управленски способности. Те не са решили и няма да решат нито един сериозен обещствен проблем. Не знаят как. Затова се страхуват от истински предизборен дебат – с правила и беспристрастен водещ.
    Кажи на хората какво е могъл да направи настоящия кмет за този 2 години. На фона на грозните проблеми на столицата ни, хвалбите за фонтанчетата и езерото Ариана са повече от смешни.
    Не е истина! Б.Б. не може да бъде кмет на софиянци! Желая ти успех и стискам палци за теб и за всички нас.

  • http://raylight.blog.bg/ Лъчезар Томов

    Последните три избори аз бях председател на една СИК, в която заместник председателят (БСП) беше полковник. Е сега кажете, какъв е моят чин, щом заместникът ми е полковник, а генерал Борисов?

    П.С. Един – ти си само един, а ние сме много и сме умни :)

  • Един

    Много сме, силни сме:))) Така крещяха комунистите на митингите си.
    В неделя всичко ще стане ясно.
    Учудва ме това, че толкова много се вживявате:) Имам чувството, че за някои от вас живота ще свърши ако Заимов не стане кмет. Струва ми, че някои от вас трябва да бъдат изследвани от психоаналитик.

  • Мария Д.

    Един, ти също не е лошо да навестиш психоаналитика си. Заниманието с психичното здраве на непознати хора, посетители на чужд (не твоя собствен) блог е сериозен симптом за криза в личностното равновесие. Според дебелите книги – така започват 65% от маниакалните депресии. А според СЗО – депресията вече е оглавила списъка на причините за смърт на човека. Да не повярва човек, при този ръст на автопроизшествията. Ама на – Световната здравна организация такава статистика е събрала.

  • http://www.edno.bg Един

    Аз не съм един, а сме двама. Баба ми, горката стара е вече и тя няма да гласува за вашия привилегирован по времето на Чернобил отрекъл се от баща си не-банкер не-десен, а ще гласува за Бриго. Такава е. Аз още се колебая между лелките – Дончева и Първанова. До сега се опитвах да разберадядовците им какви са били, а сега загрях, че понеже са девойки, трябва бабите им да проверя. Но в службата нямат досиета и не знам от къде да ги проуча техните баби. Идеи?

  • http://bborissov.iblogger.org Борислав Борисов

    Уважаеми г-н бъдещ кмет на София, с удоволствие изпълних вашата молба:

    http://bborissov.iblogger.org/index.php/110

    Поздравявам колегите от екипа ви, а на вас пожелавам победен втори тур.

    Обещавам ви, че като кмет на столицата ще се наложи и вие да изпълнявате с удоволствие молбите ни за доброто на града :)

  • KIRIL

    НЕ ТИ ВЯРВАМ ЖАЛКО КОМУНИСТИЧЕСКО МЕКЕРЕ

  • Един

    Господа, каква е етимологията на думата мекере?

  • http://templar.blog.bg templar

    Клипът от митинга, който се върти от вчера по ТВ е трагичен. Махнете го, защото е грехота. След такава оригинална и хубава кампания да оплескаме нещата накрая е типично седесарско.
    Маймунско хорце с Щруков, Заимов и Костов, размахване на щмрук и обясняване, че само десните хора… като сцена от „На всеки километър“

    марто, моля те, незабавно уволни малоумния партократ, който се е направил на знаещ и е създал онова в целофана, след което свали клипа. Нека поне веднъж не се осираме!

  • http://svetlaen.blogspot.com Светла

    Аз пък намерих клипа от митинга доста удачен, за да бъде Мартин припознат като кандидат на (това, което е останало от) десницата. Особено имайки предвид всичките приказки за рода му. Все пак тези партии издигат кандидатурата му, той не е независим кандидат!

    Снощи отидох на телевизията на открито. Трябва да кажа, че Мартин се държа много добре – уверено, убедително, в същото време забавно. Направи ми впечатление, че отстоява позициите си, дори и те да противоречат на онези, които му задават въпроси. Успя да обърне на 180 градуса тезата на едно момиче, което беше против „пренаселването на София“. Няколко дни преди избори е трудно да не си популист, но Мартин успява.

    Прочее, на телевизията на открито направих доста снимки, някои от тях станаха сполучливи (със „шумен“ фотоапарат и на тъмно, не е лесна работа). При първа възможност ще ги обработя и кача в интернет.

  • Един

    Две ментета Един са се появили:) Браво ! Единият Един говори за някакви лелки, а другият Един за някакво мекере…..
    Не сте оригинални.

    А днес сутринта Заимов каза, че при балотаж между Аспарухов и Борисов ще подкрепи….. Кадиев:) Е, това е „десният“ кандидат !
    А Заимов вече си плаща и на жълтата преса – купете си в. Шоу. Там на цели две страници Заимов говори за себе си и всичко това е гарнирано със снимки с Батето и т.н. и т.н.:)) А черешката на тортата е това, че майка му била невъзвръщенец:)))) Майката – невъзвръщенец, а той на работа при Батето:) И друго – нямал спомени да е имал екстри по времето на комунизма:)))
    Впрочем още на първа страница на този жълт вестник се прави реклама на Заимов с една голяма снимка:)

  • Ангелина Димитрова

    Поздравления за интервюто с Бареков! Отдавна не бях виждала водещия на БиТиВи толкова кахърен. А сравнението с филмите на Хичкок – знаменита идея.
    Дано само нашите съмишленици да не се успокоят и да ги домързи да гласуват, че каквото човек сам си направи, никой не може да му стори.

  • Един

    24 октомври 2007 | 10:13 | Фокус

    София. Надяваме се подкрепата на Мартин Заимов да се трансформира в гласове и за кандидата ни за кмет – Бриго Аспарухов. Това каза пред Агенция “Фокус” водачът на листата за общински съветници на БСП Георги Кадиев. Той бе потърсен за коментар на твърдението на кандидата на СДС и ДСБ за кмет на София Мартрин Заимов, че ако не отиде на втори тур ще търси начин да подкрепи Георги Кадиев, тъй като той бил истински представител на левите в София. “Единствената реална подкрепа, която може да направи, е да подкрепи нашия кандидат за кмет, ако той отиде на втори тур за изборите, тъй като втори тур за общинските съветници няма”, коментира още Кадиев. Той добави, че ако десният кандидат не подкрепи Аспарухов, не вижда какво може да очаква от Заимов освен чисто морална подкрепа. Водачът на листата за общиснки съветници на социалистите благодари на Мартин Заимов за думите и добави, че въпреки че са политически опоненти, го уважава като човек.

    http://www.focus-news.net/

  • Един
  • http://martinzaimov.quipu.bg Бистра

    това което днес видх по БТв тново ме беди в две неща. Бареков в личен план и телевизята като цяло работят за ББ. Това не е новост. По- важното беше, че вие г-н Заимов дадохте съвсем различен тон на разговора. Отново показахте, че цените професионализма, а не показността. Затова казахте, че Кадиев е човект който „бихте предпочели“ . Който не е разбрал контекста на това си е негов ментален проблем. Това показва, че вие НЕ СТЕ КОН С КАПАЦИ. Бареков не можа да ви провокара даже с обидената си физиономия- тип Борисов- по въпроса за критиката ви към журналистите. Очевидно, че момчето мисли като ментора си – първосигнално. Това бяло, това черно. Хареса ми отново вашата СМЕЛОСТ да назовавате нещата, така както ги разбирате. Това показва ЧЕ ВИЕ СТЕ НЕЗАВИСИМ и личните ви убеждения не се подчиняват на команда. Прочие написах писмото до приятелите ми и довечера ще им го пусна в кутията. Мисля че бях много убедтелна. Ако желаете на и-мейла ми пратете и-мейл на който да го прехвърля. Така може да съберете банка от подобни писма. но това в най-кратки срокове. Ще го пратя на и-мейлите на ДСБ и СДС. Желая успех и се надявам на балотаж. Вие показахте потенциал, който говори за много добри менджърски качества.

  • Един

    Аз съм третия Един май. Късно идвам. Като гледам какви глупости пишат адашите и май нищо не съм изпуснал.

  • Един

    Аре стига глупости. Аз ще гласувам за Слави Бинев, щото ме кефи.
    Шегувам се.

  • Л.Ангелова

    Дали ЕДИН страда от разтроение на личността не е особено важно,щото тук личност няма-има някакв храчещ по поръчка на работодателя си персонаж .Баш по параграфа“как дяволът чете евангелието“са интерпретациите на Б.Б.и обслужващите го органи-като не могат да дадат никакво смислено възражение по казаното от М.Заимов се захванаха с това,че един експерт оценява като еднствено възможно добър от страна на левицата друг свой колега.Не са важни нещата казани за Бригадира-важно е ,че не плюе по Кадиев.Ама драгия Б.Б.ако за всеобщо нещастие пак успее да стане кмет с кого ще работи-само със своите шапкари от общ.си листа или ще се помъчи да установи КОЛЕГИАЛНИ отношения и с другите порядъчни хора от другите групи-нали е ясно,че общ.съвет ще бъде съставен от представителите и на другите НЕ гербоваци.Ако с изказването си в подкепа на нормалността на Кадиев като антипод на вампира Аспарухов М.Заимов е засегнал „честта на пагона“на ДС кадрите и те надавт вой,значи е уцелил и двамата „Генерали“.

  • http://martinzaimov.quipu.bg Бистра

    споко. Пратих писмото на сайта на кампанията „Обичам София.“ Може да се публикуват ексцерпти от него. Стига разира се някой да му хареса.

  • Иван Танев

    Днес слугата на ББ Бареков пак пусна „партенка“ с въпроса си към Мартин: „защо Борисов спечели така убедително през 2005?“. Трябваше веднага да бъде контриран с въпрос „Какво значи убедително, колко гласуваха за ББ от софиянците?“ Защото резултатите са плачевни за т.нар. генерал, гласуваха 30 % от имащите право на глас, а 70 % показаха своето отношение към „най-популярния политик“ и неговата смехотворна противничка Татяна Дончева, като въобще не отидоха до урните. Това е, софиянци, ние нямаме кмет. Придошлите през последните 5-6 години агресивни и новоимотни провинциалисти обаче си го искат. След като София се напълни със селяни и лумпени, старите софиянци трябва да гласуваме масово този път и да пресечем „блестящата политическа кариера“ на ББ.

  • Един

    много съм прост, обърках нещата, бой ще ям отбойко.
    шефа не плаща, щото съм си бил избрал тъп ник и съм провалил поставената задача, щял да ме намери и да ми … … …

    като зарасне всичко, аз ще се върна с нов още по-хитър ник

  • Ненко Ванев

    МАРТИНЕ,МАРТИНЕ,КАКВО НАПРАВИ ТАЗИ СУТРИН БЕ ЧОВЕЧЕ!!!
    Ти разплака и избирателите си и хората които те издигнаха.ЯЗЪК ТИ ЗА ХУБАВАТА КАМПАНИЯ!КАКЪВ КАДИЕВ,КАКВИ 5 ЛЕВА БЕ ЧОВЕЧЕ.
    ЯВНО ИЗОБЩО НЕ СИ В ЧАС!!!
    жалко, много жалко

  • Димитър

    Ако ние, демократите, бяхме като вас, комунистите, които пишете глупости по сайта, апартаментите в центъра на София, трябваше да са опразнени от собствениците им, бивши и настоящи комунисти и техните деца, сега бизнесмени и политици.
    Какво значение има, какъв е бил дядо му на Мартин, важното е той какъв е, и какво ще направи за София. Аз съм съм убеден, че той ще направи каквото може и няма да краде като предшествениците си.
    Аз ще гласувам за Мартин, и се моля на взички които са против това което се случва сега в нашата страна, това безпрецедентно обиране на държавата и народа от шепа комунистически ченгета и мутри, които са се развихрили безнаказано и искат да превърнат България в Русия, под носа на ЕС,
    нека гласуват за Мартин, нека с неговото избиране сложим край на ченгеларо-комунистическо-мутренския път на страната ни.
    p.p. Онзи ден сина ми, който е на 16 години ми каза: аз повече не искам ма живея в тази мърсотия, щом завъша училище заминавам в чужбина.
    Ако искаме децата ни да останат тук, трябва да поставим ново начало в борбата за истинска демокрация, нека това започне с избирането на М. Заимов за кмет.

  • carrot

    Въпреки че Мартин се изказа най-позитивно от всички кандидат кметове досега и въпреки провокациите от страна на Бареков, които са нормални за един журналист търсещ сеира, според мене на заден план остана най-важното му предимство – управленския опит. А той е различен от този на всички останали кандидати , в туй число и Б.Б. Да, те всички декларират че ще са добри управленци, но това са само декларации и ни6то повече. Мартин е вторият шеф на БНБ който пробва за кмет – дано успее – пожелавам му успех :)

  • http://martinzaimov.quipu.bg Бистра

    чета в dir.bg „Заимов ще подкрепи Кадиев“ и в текста изказване на ББ: знаех си че БСП е с двама играчи- Бригадир и Заимов. Абе първосигналко, хем знаеш, че Кадиев е в листта на съветници и няма балотаж за нея, хем не можеш да разчетеш казаното. Енигма. А то е просто- ако има балотаж между ББ и Бригадир Заимов подкрепя професионализма. А не че ще гласува за Кадиев. Защото и той знае че не е нужно. Това се нарича фигуративна фраза.

  • http://gantree.blog.bg Друг

    От сутрешното интервю много се засмях на успешните Ви опити да превъзмогнете глупостите на водещия, ще го цитирам оттук:

    ***
    Водещ: Между другото, това което правите тази сутрин е изключително важно, емблематично. Аз ще се опитам с две думи да си го обясня за мен. Вие атакувате в момента Бриго Аспарухов и по този начин се опитвате да въведете сблъсъка, ляво – дясно, цивилни – ченгета, за да мотивирате вашите избиратели и това е правилна тактика. Докато казахте за празното място, това празно място беше оставено от десните, СДС и ДСБ, които управляваха София. Имаше един модел наречен, моделът “Софиянски” правилно или не, вие сте работил с г-н Софиянски, този модел беше толериран от Иван Костов, и от Петър Стоянов и от всички десни лидери. И затова беше оставен празен. И Бойко Борисов обеща “генерална промяна” и затова спечели. Сега вие не сте ли в позицията, как да кажа, да връщате, да репродуцирате този модел, отново на ниво Софийска община?
    Мартин Заимов: Аз не съм свикнал да задавам въпроси и сам да си отговарям.

    Водещ: Не, не. Задавам ви го въпроса, вие трябва да отговорите. Носите ли, носител ли сте на емблематичните прояви на модела “Софиянски” в тези избори?
    Мартин Заимов: Разбира се, че не.

    Водещ: Този въпрос няма как да получи отговор освен, ако вие не го дадете.
    Мартин Заимов: Аз се учудвам, че толкова ерудиран журналист като вас, не си спомня кой разобличи модела “Софиянски”, кой въобще използва това словосъчетание за пръв път. Не помните ли?

    Водещ: Помня много добре.
    Мартин Заимов: Кой?

    Водещ: Това стана от Иван Костов, мисля.
    Мартин Заимов: Точно така.

    Водещ: Нали?
    Мартин Заимов: Как може човек да разобличи един модел и след това да се казва, че той го е създал? Това не е възможно.

    http://www.focus-news.net/?id=f7626
    ***

    Общо взето, искрено Ви съчувствам, че Ви се е наложило да разговаряте тази сутрин с толкова посредствен човек като Николай Бареков. Аз лично бих се почувствал омерзен след разговор с такъв човек като него. Посредствените и злонамерени глупаци на мен винаги са ми действали депресиращо.

    Пожелавам Ви да имате много здрави нерви, и да издържите до края на другата седмица. Седмицата от 28-ми октомври до 4 ноември може би ще бъде още по-трудна. Успех.

  • Един

    Отново ментетата се се появили – в 11.29 ч., 11.30 ч. и 12.13 ч.

    Др. Заимов си е един от Партията и е логично да подкрепи др. Кадиев. Я вижте сайта на БСП:
    http://www.bsp.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=0025&n=000036&g=

    Под датата 16 април четем:
    „45 години от рождението /1962/ на Мартин Заимов, български икономист.“

    Да, БСП знае да уважава своите хора. Впрочем на същата дата е кървавия атентат в Света Неделя, но това за БСП не е събитие. Събитието е рождения ден на др. Заимов.

    А от някои коментари разбираме, че си е логично „десния“ Заимов да подкрепи комуниста Кадиев:) Е, в крайна сметка нали БКП и ДС отгледаха „опозицията“. Подкрепят се един-друг:)

  • Lubo

    Не знам кой точно един (І-ви, ІІ-ри, ІІІ-ти и т.н. в царствената листа), ама май става въпрос за ония, дето е много прост, объркалия нещата, провалилия поставената задача, поради което не само няма да му платят, ама и бой ще яде (и други нецензурни работи). То и тия и ония не се връщат!А иначе щял да се върне като му зарастне благата рана с нов още по-хитър ник (??!!) БЯГАЙ И ХИЧ НЕ СЕ ВРЪЩАЙ! КЪШ, ПТИЦО ПРОКЛЕТА!

  • http://gantree.blog.bg Друг

    И взе да си повтаря глупостите, което е най-веселото :)
    Имам чувството, че си ги копира от предишните си коментари, и ги пуска отново и отново. Не знам защо го прави, сигурно се опитва да спечели за Заимов И някой от левите гласове, изкарвайки го постоянно ту комунист, ту „съветски шпионин“. Та освен десните, да гласуват и левите за него.
    Услуга му прави като че ли, може би без да се усеща.

  • Иван

    Приятели Мартин е вече пред Бригадир с решаващата подкрепа на неговите приятели и колеги от Джемини!!!
    Да живее Дим Дуков!!! Да живее Джемини!!!

  • Един

    стига сте ми използвали името, плагиати мръсни.
    човек дори анонимен не го оставят на мира.
    аз съм един и точка, не сме трима.
    и съм зъл и гаден злобар. другите са смешници.
    ще гласувам за кадиев на балотаж. ако не успеят да го вкарат на балотажа ще се прежаля и ще гласувам за Мартин, така или иначе само тук кисна

  • Един

    Ей, ментето от 2:42, още веднъж някой идиот да ми използва името и ще си го сменя!

    Предупреждавам съвсем сериозно!

    А Мартин е гей (двете му деца са от жена), комунист (щото баба му втора братовчедка се е познавала с Благоев) и е корумпиран (няма как да не е, щом е решил да си прави блог).

  • Един

    Тоя път вече си сменям името. Не ми се разправя.

  • Един

    И фамилията ще си сменя, мамка му! И ще се изкъпя, и ще преоблека, за да не се разправяме повече! Никой няма да ме познае в тъмната стаичка.

  • Един

    Този цели четири ментетата подред:) Браво ! Явно не ви издържаха нервите, след като видяхте как БСП почита др. Заимов:)
    Я да продължим с въпросите:
    1. Че какви пари е управлявал през живота си?
    2. Защо по Костово време като шеф на борда не успя да докаже, че има диплома за висше образование (ако някой тук е забравил тая случка)?
    3. Беше политическо назначение – не експертно – за шеф на борда. Какви постижения имаше преди това, че да го назначат на тази длъжност?
    4. Знаете ли защо го изгониха неотдавна от Пощенска банка? :)

  • Lubo

    Ех, един! Дано да си един на баща и майка (това някога е зависело от контрацептивните средства и от една средна интелигентност).Но и фамилията да си смениш, и да се изкъпеш, и да се преоблечеш -не си въобразявай, че никой няма да те познае, не само в тъмната стаичка, ами и където и да се завреш. Защото мирише (по миризмата им ще ги познаете). А също – и по съдържанието и стила на писане – не е необходимо човек да бъде лингвистико-семантик, за да те открие в различни форуми под различни имена, никове, псевдоними, псувдоними, пиздоними и т.н.(май само в един форум си с истинското си име, но и то е двойникувано, израз на двойствената, двуличната ти природа). Тук някой май писа за раздвоението на личността. Не се отнася до теб! Защото за да има раздвоение, трябва да има и личност. Ти нямаш! Пак тук някой те посъветва редовно да си вземаш лекарствата. Пак грешка! Твойто лечение е единствено чрез фиксация. Разбираш тоя медицински термин, нали!

  • софиянец

    Много голямо пробутване правиш, бе Мартинчо! Няма място в България, където да неси се пробутал. Прекрасна игра за маймуните от София – т.е. новите един милион „софиянци“

  • Един

    Кандидатурата на Мартин Заимов за кмет на София, издигната от СДС и ДСБ втрещи и сини, и червени. Сините – защото фамилията Заимов е достатъчно показателна, за да не могат да го припознаят като десен кандидат. Червените – за да не се разцепят гласовете им между Бригадир Аспарухов и внука на генерала, когото БКП величаеше след 9-и септември.
    Абсолютно невъзможно е електоратът да приеме Мартин Заимов за десен кандидат, при положение, че майка му – Клавдия Заимова е активен борец! – разсъждаваха БСП-членове и даваха за пример думите на Мартинчо от пресконференцията, където той заяви в прав текст: „Нямам роля да сплотявам десните партии“.
    Кой е Мартин Заимов, пита се електоратът. Приятел на Сергей Станишев от детинство. Юпи, което

    поддържа подозрително
    близки отношения с
    царския син Кирил

    Протеже на Иван Костов, посветено в задкулисните му сделки. Човек на Джордж Сорос, чиято протекция лежи в основата на кариерата му като банкер. Син на банкера Майкъл Голдсмит, който претендира за наследството му, но не носи фамилията му.
    Името на Мартин Заимов се появи в печата през лятото на 1997 г. Оттогава датира и биографичната му справка. В нея вярно със сигурност е едно – че е роден на 16 април 1962 г. в Женева (Швейцария) от баща – Майкъл Голдсмит и майка – Клавдия Заимова. Оттам нататък следва приказката. За детето родено в Швейцария от майката емигрантка. То се пръкнало в царството на банките и този факт логично предопределил съдбата му на банкер. Щом си орисан за дадена професия, защо ти е да учиш досадни науки като финанси и банково дело? За да бъде назначен за управител на Българската народна банка, било достатъчно месторождението му и надеждният емигрантски произход, написаха два вестника с дясна ориентация. Предвидливата му майка

    хвърлила Мартиновото
    пъпче в първата изпречила
    й се женевска банка

    и се е завърнала в България, за да направи от първородния си син български патриот. Но над България тегнел комунистически гнет и фамилия като Голдсмит не обещавала добро бъдеще за един патриот. Ето защо хитроумната му родителка решила да вкара в обръщение удобната фамилия на дядото – героят на Съветския съюз, шпионинът на ГПУ- Владимир Заимов. Не мислете, че с това бащиното име било елиминирано. То влиза в сила и употреба на запад от българската граница, където и хабер нямат за величието на Заимовия род, чието значение в новата история на България е не само спорно, но и с превес на негативните оценки.
    Достойно за възхищение обаче е родовото умение за превъплъщаване и приспособяване. Трябва ли да припомняме как Стоян Заимов обира затворническата каса в Диарбекир и бяга от затвора, след което изпраща окуражаващи писма до ограбените си събратя? Или да обсъждаме въпроса – платен агент на ГПУ ли е бил неговият син, царски генерал, проявил изключителна нелоялност към Борис III. Факт е, че майка на Мартин – Клавдия Заимова слага край на социалистическата сиромашия като забягва в Италия. По една случайност точно тогава брат й Стоян работи там като… военно аташе. В Италия будната Клавдия не се задържа задълго. Заминава за Швейцария да следва социология. Там сключва брак с журналиста-разведчик Майкъл Голдсмит. Кой би допуснал в ония времена сестрата на военното аташе да емигрира и това да не се отрази пагубно на кариерата му? Ако не и на живота му. Каква е тази емиграция без никакви последствия при завръщането? Всички тези въпроси остават без отговор.
    Не е ясно също така как Клавдия се завръща безметежно в България и се ползва от всички екстри на социализма – обслужване от правителствения хотел „Рила“, чийто прословут пикап разнася евтина и висококачествена храна по домовете на фаворитите, лечение в правителствена болница, командировки в чужбина, контрактации от министерства за „изследователска дейност“, свързана с подвига на ген. Заимов и прочие. Синовете, които вече са двама, учат в руско училище. Но не в обикновено, а в специално, където учат и децата на съветските дипломати. От тогава датира и близкото приятелство на Мартинчо със Сергей Станишев. Тъкмо от тях зависи тогавашна България, както днешната – от дипломатите на САЩ. В училището се установяват свойски контакти на родителските срещи. И емигрантката Клавдия един ден осъмва като носителка на гръмкото звание „активен борец срещу фашизма“. Така изведнъж, през 1988 г. се оказва, че

    най-малкият антифашист
    не се казва Митко Палаузов,
    а Клавдия Заимова

    Идва 10 ноември. Новата дата на свободата внася дискомфорт в душата на боркинята срещу фашизма и капитализма, дъщерята на героя на Съветския съюз и лауреатка на народна пенсия. За да встъпи в крак с новото време, тя атакува новопоявилия се опозиционен печат с нови версии за подвига на генерал Заимов. Внезапно се оказва, че той не е имал нищо общо с ГПУ и Съветския съюз, ами е бил голям български патриот, който имал вземане-даване с германското разузнаване. В.“Стандарт“ в специална поредица отпечатва тези нови, нестандартни и дори сюрреалистични версии. Не щеш ли, в този момент, подобно на Радецки – с гръм се намесва братът Стоян Заимов – генерал от военното контраразузнаване. И започва една махленска разправия по вестниците. Той настоява, че сестричката му сменя имиджа на покойния им баща, за да осигури подходящ за новото време социален статус на синовете си Мартин и Михаил. По същото време бъдещият шеф на валутния борд и настоящ претендент за кметското кресло в София се шляе в чужбина, където е успял да духне още през 1988 г. И то по един твърде скандален начин. Завършилият електронно инженерство Мартин не отива да работи по специалността си, а постъпва в службата Протокол на Българския олимпийски комитет. Работата не изисква напрегнат умствен труд, заплащането е добро, командировките извън граница – чести. При едно такова пътуване членът на българската делегация Мартин Заимов не се завръща. Патриотът се хвърля в обятията или по-скоро увисва на врата на баща си Голдсмит. Родителят му го изпраща да си доучва в разни колежи, понеже електронното инженерство е перспективна професия за всеки друг по света, но не и за един Заимов. Впрочем обществеността бива съзнателно държана в неведение за битността му на момче за всичко в свитата на Иван Славков-Батето, чието бохемско великодушие е осигурявало препитание за серия мартинчовци. Неизвестно е на гражданството също така, че братята Заимови не са отбили военната си служба. Освободили са ги. По какви причини, не е ясно. Сигурно са счели, че дядо им генерал е отслужил и за тях. Защото нямат вид на телесно болни, а за умствената пълноценност войската не придиря.

  • Клара

    Не виждам нищо странно в коментара на Заимов за Кадиев. Аз ще гласувам за Заимов като кмет, а за общинските съветници от листата на БСП ( заради Кадиев). У двамата виждам ерудиция. Смятам да гласувам за личности.

  • Ради

    Това тук май от блога на Мартин стана на блога на Един.

  • Клара

    Не ми е приятно да бъда сравнявана с Един. От неговите писания лъха ниска интелигентност и някаква злост към всички, а не само към Заимов. Не смятам, че моите мисли трябва да се обсъждат. Всеки има мнение. Аз съм за умните и компетентни хора. Те могат да бъдат симпатизанти на различни партии. Няма да отговарям на никакви коментари. Ценя Заимов за бистрия ум и бързите реакции.

  • Един

    Драга Клара – доста странна си:))) Даваш отчет дали ти е приятно да бъдеш сравнявана или не с друг участник. Даването на отчет без някой да ти иска такъв издава ниско самочувствие и липса на достойнство. Но какво да се прави – ниска топка…..

  • Един

    Вие какво си мислите бе? Ще се изчекна през другата седмица, като останат само Бойко и Мартин! Това тука сега нищо не е, ооо, ще видите вие тепърва на какви върли простотии съм способен!

  • http://pavel-yanchev.blogspot.com/ Павел
  • Lili

    Умен и симпатичен е Мартин – две мнения няма.Но тия вдигнати ръце с Костов на клипа- боже, това е отвратително!!! Защо, Мартине, не показа малко повече независимост. Знаем кой те издига,но представяте ли си Първанова ръка за ръка с Царя. Не го направи и правилно. Май ще гласувам за нея.

  • Escreva Isaura

    Защо ще гласувам:
    Ще гласувам за ББ, защото не е МЗ.
    Ще гласувам за ББ защото може да стои върху горящ покрив, за да спасява хора (а не се скатава от казармата като МЗ)
    Ще гласувам за ББ защото е доктор на науките (за разлика от МЗ и подкерпящия МЗ Васил Гарнизов, на който някой му дал званието „извънреден доцент“ каквото и да означава това) след дисертацията му „Смърт и погребение на българина „- тоя ни уморил е погребал)
    Ще гласувам за ББ, защото е учил в кварталното училище и въпреки това знае икономиката повече от МЗ, дето е лъскал незнайно какво в Лъндън с неплатения труд на дядо ми, майка ми, баща ми. … и вашите също
    Ще гласувам ва ББ, защото никога нищо не открадна( за разлика от листата на съветниците на МЗ).
    Ще гласувам за ББ, защото никога никого не излъга, а за него другите лъжеха.
    Ще гласувам за ББ защото никога не е удрял щамари на подчинените си ( а МЗ раздаваше шамари в БНБ).
    Ще гласувам за ББ, защото обичам мъжете да са мъже.
    Ще гласувам за ББ защото е човек „сам направил себе си“, а програмата на МЗ е някъде в КГБ.
    Ще гласувам за ББ, защото не е стигал до психиатрия.
    Ще гласувам за ББ, защото не е комунистически киборг като МЗ.

    Гласувайте за комунистическия киборг модел МЗ!
    защото е всичко това.
    Гласувайте за МЗ вие – неосъзнати лесбийки ( Светла),
    полирани мозъци, страдащи от мания за величие.
    Крадете името ЕДИН, защото сте без самоличност вън от гадната си партийка на гейове, шизофреници, лумпени доценти със сталинстки напъни, вие, изпражнения на прехода.
    Гласувайте за последното изпражнение на комунизма, завито в швейцарски целофан! Осерете отново България, за да взимате по някой инфлационен лев от скапаните си ситекурки.
    Живуркайте като слуги на МЗ и Иван Костов, облащавайте се от величието на купчината лайна, което сте, докато ние работещите роби блъскаме, за да плащаме данъците, които вие ще окрадете. Т.е. от тях ще помиришете само хартийката на бонбона.
    Майната ви.
    Презирам МЗ и вас.
    Сега сперам за ви презирам, защото ми писнахте. Адски сте плоски.

  • Escreva Isaura

    Предлагам Клара за доцент на блога.
    Особено се възхищавам на особено тъпата Клара. Тя е много особено тъпа. Има тъпи хора, но има хора, коиото са особено, т.е. по особен начин, тъпи. Те са дразнещо и нетърпимо тъпи. (Това е висша фаза на тъпота. ) Знам една доцентка. Казваше се Ркарова , от в УНСС. Нея бях определила така. Дразнещо и нетърпимо досадно тъпа. Тя също е доцент като Смъртта на българина и неговото погребение – Гарнизов. Сигурно супер-извънреден доцент . От днес и Клара да е доцент – предлагам.
    Да гласуваме за Клара – доцент.

  • Божидар Хинков

    Браво на този „един“ под №60!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Не знам само защо се страхува да напише името си. Докато я караме така мижитурски, не след дълго, тази територия ще престане да се нарича „България“, и всичко, за което достойните българи от миналото са се борили, ще отиде в небитието! За това си струва да се замислим…

  • Божидар Хинков

    Браво и на „Escreva Isaura“!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ама и тя /или той/ няма куража да си напише името. Жалко, наистина! Така, никога няма да има Истина в БГ…

  • Атанас

    Вечната робиня Изаура може да си гласува за който си поиска робовладетел.
    По повод на думите на г-н Ванев (№19):
    Аман от ПиАри, билбордове и всички (налагащи ни от някой друговерец) чуждици, без да е необходима тяхната употреба. Мартин няма нужда от реклама в стоковия и вид, пък и стоковите рекламни материали по кварталите и домовете е крайно неефективно средство спрямо разходите за това, а и вече не се четат от никой друг, освен от някой току-що разбудил се пенсионер, след дълго фокусиране на разстоянието до очилата. Най-характерното на днешния предизборен делник след 17 години лъжедемократичен преход е … ожесточението спрямо другия. Най-главната задача на кварталните “лепячи на плакати” е … разлепването на конкурентните плакати. Смешно и тъжно. И затова сърдечността и усмивката на Мартин успяват да спечелят младите за неговия конструктивизъм, съчетан с няколко решителни “НЕ”-та: на некомпетентността, на корупцията, на тайното и подлото (“мъглата”). Успех на изключително трудния балотаж!

  • Escreva Isaura

    Атанасе диво прасе, Насо,
    днес съм на кеф.
    Ще ти кажа брато, че не гласувам за „робовладетели“. Казва се робовладелци – запомни да се не излагаш.
    За робовладелци гласуваш ти и си по-роб от мен бате, щото аз знам, че съм роб. Така ме определиха от Европейския съюз и от USA – „работещите роби от България“ ни казват.
    Аз брато, си знам че съм робиня и си гледам истината в очетата. И гледам да се освободя от робавладелците като МЗ, но такива като тебе ми пречат. Такива като теб все искат да са си роби. Има такива случаи много. Не е срамно, Насо. Много хора – роби не са искали да са свободни хора – също като теб. Просто не могат да са свободни, но пречат и на другите да се освободят. Глей брато, па помисли и за мене. Не ща вече да робувам.

  • Валери Главчовски

    Желая Ви от сърце успех!Поведете отломъците!Съберете ги ! Май трябва да стане обратно!Март е месец интересен!Март-in звучи добре!

  • Атанас

    „Сестро“ Изаура, радвам се, че заварвам „определения за роб от ЕС“ в кефско настроение :) … Ще очаквам на следващите кметски избори да се кандидатираш и да ми отвориш и на мен очетата. Щото сегинка алтернативата е мутроченгета и ша требе да избера „по-малкото зло“. Но к’во да разпраям таквиз нещица на „роб“, който дори и да му дадат избирателни права ще го домързи да отиде до близкото училище. Робът мнооо мрази да се труди доброволно :)

  • http://svetlaen.blogspot.com Светла

    Ето и обещаните снимки от студиото на открито на Мартин. Още веднъж се извинявам заради „шумния“ апарат (Panasonic FZ7) и „способностите“ ми. Ако някой иска, нека използва която снимка желае в своята кампания за Малтин.

  • кефчо

    Е това ако е блог…? Здраве му кажи…
    Иначе нещата покрай Кадиев станаха ясни. Просто сините в софия нямат кандидат. Нямат. Трябва да ги приемат и толкоз.

  • Един

    Ментето с номер 65 пак се обади:) Ех, сини другари……..
    Защо е издигната кандидатурата на Заимов ? Защото, тактиката е да се добута до балотаж. След което, всички комунисти, като един, да припознаят в Заимов „наше момче“ и да си гласуват за него.
    Тактиката е правилна. Сините болшевиките са няколкостотин хиляди души за цялата страна, с бетонни глави. Те ще си гласуват за кандидат, посочен от Костов, та ако ще кандидатът да е с три глави с по едно око на всяка, ако ще не комунист да е, ами самият Леонид Илич Брежнев да е. Те са бетонни избиратели, но са малко. И да се привлече чужд електорат трябва. От къде? От комунистите, като си се предложи техен човек.
    Дали има човек, който да не е прозрял това? Просто, за разлика от мен, повечето хора не намират за нужно да пишат по форумите известни на всички баналности. Това са си ясни неща.
    Резултатът от изборите е ясен. Ясно е какво ще се случи, и Костов си го знае. Не му е това целта.
    Не знам дали усещате, но Костов постигна една голяма победа тези дни.
    Негова – на Костов – мечта, от край време е, да работи с комунистите. Неговата идея е, че в България има място само за комунистите и за Него. Разбира се, в своята вечна неадекватност, той се вижда като Лидер на всики останали. Негова си работа, а и не говорим за това как се вижда той сега. Говорим, че Костов си е казвал неведнъж, в прав текст, че „БСП е реформирана партия“, че „с БСП може да се работи“, че „те са сериозни“. Има един катил, доктор по психология май, от Костовите хора, с обратна захапка. Та този доктор се изцепи „че като ни гори къщата, заедно трябва да я гасим, а после да се питаме кой какъв е“. Кога го каза ли? Преди около две години, когато Костов и БСП искаха заедно да бутат НДСВ и да правят заедно „ескпертно правителство“. А каква къща е горяла? Къщата е БСП + костоваци, а огънят е НДСВ (беше тогава), дето „разбивал политическата система“ и принуждавал сините и червени комунисти да опизиционират. Та да го гасят си искат.
    Та за победата на Костов – той досега все си искаше да работи отблизо и интимно с комунистите, но някак си се стесняваше да го прави открито – ами, ако се обидят симпатизантите?
    Тези дни той си го обяви, чрез кандидатурата на Заимов. И вопли нямаше, протести също – чугунените глави с радостно „ура“ си припознаха Заимов за десен. И оттук насетне Костов няма от какво да се стеснява повече – симпатизантите в частност и оществото изобщо, свикнаха, че ще се работи заедно с комунистите занапред и посрещат новината с радост и облекчение.

  • Един

    – Съм ли съм или не съм?
    Гледам, сякаш ме е цапардосал гръм.
    Стига подлост и овчо търпение!
    Или аз него, или той мене!
    Море, кралю, плюем ти в сурата
    че ни мамиш, тъпчеш ни правата!
    – Само Амлет, мамката му мръсна
    хайки вдига, кучета насъсква!

    Ако някой се сети какво е това, може и да гласувам за Заимов. Прекарвам доста време тук и добре ми плащат за това. Започва да ми харесва!

  • Един

    Към всички Един:
    Айде да се съберем и да си направим партия и да издигнем Един за кандидат-президент, а?

  • Един

    Девиза ще ни е:
    Един за всички, всички за Един.

  • Един

    Музикален поздрав за мен:

  • http://martinzaimov.quipu.bg Бистра

    тази сутрин гледах ББ по БНТ. Все се питах в какво се крие очарованието на този човек и си отговорих. Той просто лъже с лекота. А като знаем лъжата е винаги омайно нещо, приемаш я като чиста монета и докато се усетиш лъжеца си е оплел кошницата. При това лъже за хубали неща, което още повече прави лъжата да изглежда достоверна, защото на хората им се иска да е така. Така излъга, че е направил ТОЙ- езеро Ариана , ТОЙ- околовръстното. Само че като се разбра че е излъгал, защото Бригадир и Заимов го разобличиха, тази сутрин по БНТ и дума не обели за тях. Е, не съвсем. Каза че помогнал на правителството да премахнат незаконните постройки покрай околовръстно. Ами това му е задържение не принос от изключтелна трудност. За колко ли други малки и не малки неща лъже? Много лошо копие на Кобургота.

  • Атанас

    Разговорът тук се изкриви. Но ще трябва да приема, че три дни преди изборите това е може би неизбежно.

  • http://martinzaimov.quipu.bg Бистра

    наистина се изкриви, но не от тези, които участват с идеи и мнения, а от тези които се захващат да отговарят на разни маниаци, които по цял ден висят във форумите и онанират. Нали знаете, че есхибиционистте получават удоволствие когато ги погледнеш. Същото е с тези онанисти, но когато им отговориш.

  • йо

    Към Ненко Ванев (№ 44), към „любимия ми“ Един (онзи злобаря, автентичния искам да кажа): цитат от интервю във в-к Новинар:

    Сега към драмата от тази сутрин… (интервюто с Бареков по БТВ – бел. блог.)
    – Каква драма? Няма драма!

    – За подкрепата на БСП и казуса с Кадиев.
    – Това не е драма на Мартин Заимов. Това е драма на БСП.

    – Вие наистина ли ще подкрепите Георги Кадиев, при положение че между Бриго Аспарухов и Борисов бъде вторият тур? И изобщо как да се тълкуват думите ви?
    – Не! Кадиев би загубил по-достойно. Разбира се, че не ми е хрумвало да подкрепям Аспарухов. Още повече в една напълно нереална хипотеза, каквато е борбата между един човек и неговото копие. Това е обида за софиянци. Не може да има балотаж между учител и ученик, каквито са господата Аспарухов и Борисов.

    – Т.е. при положение че не отидете на балотаж, няма да гласувате?
    – Няма да гласувам. Разбира се.

    – А вашите избиратели?
    – Също ще ги помоля да не гласуват. Това, което аз казах с едно изречение, е, че БСП подължава да бъде нереформирана и че вредни и отровни хора манипулират тази партия. Това казах с изречението си за г-н Кадиев. Ако хора като него оглавят тази партия, тя ще има достойно място вляво и тя ще бъде мой достоен опонент. А не да търся в мъглата с кого всъщност се състезавам.

    – А ако отидете на балотаж, смятате ли, че ще получите подкрепата на леви избиратели?
    – Смятам, че ще ме подкрепят всички почтени, разумни и симпатични хора в София.

    Много се надавям Ненко да е сред „почтените, разумни и симпатични хора в София“ и да се опомни, а за Един съм сигурна, че не е сред тях – той определено е сред непочтените, неразумните и антипатични хора, които ще гласуват за ББ (всъщност още не мога да го разпозная за кого ще гласува за ББ, за БА или за СБ, но тези тримата толкова си приличат, че е трудно да се отчленят и без това – злобата на Атака, цинизма на комунистите и чалго-мутро-простотията на Герб, „достойния“ българин в ума на простолюдието).

    Страстите наистина се нажевават, но има защо…

  • Един

    Ментета от 79 до 82 вкл. отново се обадиха:)
    Йо – вчера в 96 минута Заимов се оцапа, а днес виждаме да трие изцапаното:)
    Изходът от тази ситуация е оставка на Костов и Юруков. Заимов извърши грешка по Фройд. След като дълго се прикрива какъв е, накрая си го каза. Защото подсъзнателно, а и съзнателно, цял живот е бил част от червената паплач. Също като Ленчето на Костов, както самият Костов, както Юруков. Всички те – част от червената номенклатура – кой в университет, кой партиен секретар, кой – бизнесмен. Не това е дясното в България, не това са антикомунистите в България. Заимов просто разкри истината за червените другари Костов, Юруков.
    Та как Мартин ще се изказва против червените. Сакън, сакън. Нали и дедо е бил съветски шпионин. И сега Мартин Заимов си го каза като истински червеноармеец – да подкрепим българските комунисти.

  • йо

    И сега към Изаура (макар може би да е руса, а аз да нямам никакви допирни точки с подобни):

    Защо НЯМА ДА гласувам ЗА ББ:
    Няма да гласувам за ББ, защото не е МЗ.
    Няма да гласувам за ББ, защото може САМО да стои върху горящ покрив (макар и това да не е сигурно) и нищо повече
    Няма да гласувам за ББ, защото е доктор на ПОЖАРНИКАРСКИТЕ?!?! науки
    Няма да гласувам за ББ, защото е учил в кварталното училище и няма понятие от икономика
    Няма да гласувам ва ББ, защото много добре зная какво мога да очаквам от листата на съветниците му – нищо!
    Няма да гласувам за ББ, защото лъже поради некомпетентност и непросветеност, а тези лъжи са по-опасни за гражданите от всички други
    Няма да гласувам за ББ защото не е удрял шамари на подчинените си (а понякога трябва особено на неговите подчинени)
    Няма да гласувам за ББ, защото искам кметът ни да е компетентен (в този пункт очевидно Изаура смесва кметската с брачната институция, което не е учудващо за блондинка)
    Няма да гласувам за ББ, ИМЕННО защото е човек “сам направил себе си”, а явно „занаятчийските“ му умения са посредствените
    Няма да гласувам за ББ, защото не е стигал доникъде … толкова съ му възможностите
    Няма да гласувам за ББ, защото Е комунистически киборг, пардон, бодигард исках да кажа.

    Защо ще гласувам:
    Ще гласувам за МЗ, защото той не само не е ББ, но е и пълна противоположност на ББ

  • Марина

    не мога да повярвам колко тесногръд и с промит мозък е българския народ!
    не е възможно да бъдеш ограбван, подтискан и унижаван от комунистите повече от 50 години и да продължаваш да гласуваш за тях независимо дали в лицето на Бригадир Аспарухов или Бойко Борисов!
    София има шанс да бъде управлявана от човек с ОБРАЗОВАНИЕ, ВЪЗПИТАНИЕ и още много други качества явно липсващи на по-горе упоменатите кандидати.
    Не е ли време да си пожелаем да живеем в цивилизован европейски град, а не в тази кочина!
    аз ще гласувам за Мартин Заимов!

  • йо

    Един, нас с теб ни дели бездна – позициите ни – граждански, интелектуални, професионални – са далеч, колкото небето от земята, и така ще бъде во веки веков. Въпросът е да се опомнят онези, с които ни дели една улица …

    А ти си изкарвай хляба с твоите писания, няма лошо, все е работа.

  • http://www.raylight.blog.bg Лъчезар Томов

    „Лоши времена настанаха. Всички пишат, никой не чете!“

    Знаете ли кой го е писал, “ един по един“?

  • http://gantree.blog.bg Друг

    Партията на Бойко Борисов се оказа ТРЕТА в страната по брой агенти на Държавна Сигурност сред кандидатите си. Първа, разбира се, е Партията с главно „П“; втора по брой е ДПС, а трета – ГЕРБ – „новата българска десница“ :))))
    Хахах

    • 66 са самостоятелно издигнатите кандидати от БСП
    • 54 са издигнатите агенти от ДПС
    • 31 са издигнатите самостоятелно от ГЕРБ кандидати за кметове из страната с установена принадлежност към ДС
    • 27 са кандидатите с агентурно минало при Атака
    • 8 са агентите при НДСВ
    • 4 са доносничели от кандидатите на Евророма
    • 3 са агентите в листите на БЗНС
    • 2 доносника при ЛИДЕР
    • 1 е сътрудничил на ДС от Гергьовден
    • ДСБ няма самостоятелно издигнати кандидати с агентурно минало

    целият списък е тук:
    http://www.comdos.bg/pub/18.pdf

    И какво се оказа – че партията на Бойко Борисов е надминала дори АТАКА по брой доносници сред кандидатите си!!!

  • http://svetlaen.blogspot.com Светла

    Бистра, радвам се, че и други хора споделят тезата, която споделих в коментар към този блог преди няколко дена (макар и с други думи). Аз лично до края ще правя „позитивна кампания“ и няма да се връзвам на никакви провокации. И смятам, че повече ще помогнем на Мартин, ако се опитваме да правим така…

  • Явор

    Скъпи приятели,

    с които тук водихме приятни и смислени разговори, не се включвайте в предизборния водовъртеж от лоши чувства. Дискусиите са възможни до една седмица преди изборите. Каквото е можело да се изговори в общественото пространство, се е изговорило. Подкрепете Мартин и поддържайте доброто настроение в блога му.

  • http://svetlaen.blogspot.com Светла

    Амин :-)

  • Geofil

    Защото той явно не го поддържа. (Блога, де!)
    Ако въобще Ви обръща внимание.
    Ама с таз голяма любов несподелена!….

  • http://Google.bg Човек

    Е все пак в списъка има шест попадения! макар и не самостоятелни, ноо… какво да правиш!

  • http://Google.bg Човек

    Ех, момчета и момичета (в този блог), мъката ми е голяма. Оказва се, че дясното е въпрос на любов и личен чар. Другото и излишно! ННяма аргументирони доводи за Мартин Заимов (всъщност не съвсем, де) има само любов и очарование.
    Лошото, в случая е, че не си избираме съпруг или любовник, а нещо много прозаично – КМЕТ!
    Мартин явно се харесва на дамската част, да ама и Бойко си има поддръжници!
    Тук Катя и Бистра непрекъснато му се обасняват в любов, на Мартин Заимов. Хубав е човекът, е не точно като мен, ама…
    Не понасяте противното мнение – това не е добре! Оборете го, но с доводи, а не с емоции! Вземете пример от Иван Костов, той е толкова добър в това отношение.
    Просто блестящ! Това е сериозно.
    Неговите опоненти обикновено замлъкват, но той не им казва – махнете се от тук, това е мое пространство! Просто ги оборва! И изкарва доводи и аргументи. А не знам случай, в който той да е изгубил диспут, но Мартин Заимов непрекъснатно се проваля. Е , може би, с дребни изключения!
    Явно всички Вие сте лекооо зомбирани, ама хайде осъзнайте се и извадата сериозни доводи!
    ЛЮБОВТА НЕ Е ДОСТАТЪЧНА!
    Sorry!

  • http://Google.bg Човек

    извадата = изавадете;)

  • http://gantree.blog.bg Друг

    последно – равно на изувадити? хахах

    колкото до това, да се оборват глупостите на глупаците по адрес на Заимов – това всъщност самият той прави много добре

  • http://svetlaen.blogspot.com/ Светла

    Странно нещо, чак сега забелязвам, че съм сложила грешен линк към поста си „Защо ще гласувам за Мартин“. Видях, че излиза предишният ми постинг. Правилният линк е този.

    Днес научих, че двама познати, за които бях сигурна, че няма да гласуват за Мартин, са решили да гласуват за него. И това направи деня ми хубав.

  • йо

    Ех, Човече, къде беше ти в началото на кампанията? Когато в този блог имаше много мнение по същество? Явно и ти си от тези, дето пишат, без да четат. Няма лошо в емоциите, те са за капак.

  • http://martinzaimov.quipu.bg Бистра

    нито ЕДИН ЧОВЕК, колкото и да се напъва не може да отрече, че Заимов мисли нестандартно, решително и че има идеи. Има и успешна кариера. Все пак да минеш на страната демократите и антикомунистите и то след като семейството ти е било облагодетелствано при при тях , носи риск. Къде къде по-лесно щеше да му бъде да беше останал при другарите. Сега щеше да стигне до министър най- малко. А иначе за кампанията, аз лично направих или остава още един ден да направя каквото ми е по силите за неговата кампания както и за тази на Алианс за София. Пак сабя каквото покаже. С-у течнието трудно се ходи, но не трябва да се спира. Иначе ще завлече и свестните. Винаги трябва да държиш светлика, колкото и да е силен вятъра на посредствеността.

  • Димка Гочева

    Друг,
    Много благодаря за пълния списък на доносниците. Сега ще видим как ще реагират най-новите десни гербери:-)))

    Скъпа Светла,
    радвам се, че и ти си тук. И блогът ти е хубав. Но защо си го нарекла „неуютен“?
    Много ти благодаря за снимките от онзи ден.
    На тях се вижда колко хубав е Мартин.
    И свекърва ми така казва. Тя е човек с леви убеждения, но в неделя като вечеряхме заедно, ме изненада приятно, като каза: „И аз ще гласувам за него. Такова хубаво и умно момче!“ А тя е професор, доктор на науките…
    Мартин спечели сърцата на жените с вкус от всички възрасти.
    Разбира се, не само с едната мъжка привлекателност.
    В него има уравновесеност и мъдрост.
    Преди малко някой за пореден път е поискал аргументи.
    Ами ето от воле:
    1. Станал е член на Демократическата партия през драматичната 1994 г.
    2. Останал е член на същата партия през 1997 г.
    3. Останал е член на същата партия през 2004 г.
    4. Управлявал е борда и е държал здраво юздите на държавната финансова стабилност в ръцете си.
    5. Не само се е оженил за жена, която обича, но и е осиновил децата й. (Това го правят много малко мъже у нас.)
    6. Работлив е, може би дори е работохолик.
    7. С хиперразвито чувство за отговорност.
    8. Чувствителен и импулсивен мъж.
    9. Дете от смесен брак – ще рече космополит и полиглот от малък, от както се помни.
    10. Последно в този ред, но най-важно за мен: един от много малкото публични личности у нас, които смело диагностицираха общия проблем на управлението на публичните институции у нас – било то университети или общини – липсата на принципи и несъблюдаването на основните, общоприети принципи в страните с напреднали демократични традиции: прозрачност, отчетност, отговорност, ефективност.
    А при него те са начело на програмата.
    Трябва да го изберем за кмет!

    Много ти благодаря

  • http://Google.bg Човек

    Друг, не ми изглежда да си много умен, ама хайде!

  • http://Google.bg Човек

    Йо, кое според теб не съм прочел?
    Гледал съм всичките интервюта на г-н Заимов по ТВ и повечето из вестницити съм чел, бил съм и на негови представяния, така че не мисля да съм пропуснал нещо съществено.
    Но според мнението на Друг, явно Заимов се изразява много сложно за такова простолюдие като мен.
    Поздрави!

  • http://raylight.blog.bg/ Лъчезар Томов

    Един, Човек, Друг, Някой си, Еди Кой си… А, бе, хора, вие имена нямате ли си?

  • Димка Гочева

    Лъчезаре,
    Не сте справедлив към Друг.
    Друг не е анонимен като наплевателите.
    Друг се е включил тук с препратка към блога си, а там има снимка, име, възраст и т.н.

  • http://Google.bg Човек – Димитър Чонев

    Е, ако си имаме имена, това променя ли фактите?

  • http://Google.bg Човек – Димитър Чонев

    За съжаление не съм си направил блог или сайт. Но скоро ще го направя.

  • http://Google.bg Човек – Димитър Чонев

    Димке, доводите ти са смехотворни
    1 до 3 – едно и също.
    4. Не точно той, а МВФ, въпреки, че той се преви на независим!
    5. Това не можеш да го знаеш, освен ако не си съответната съпруга.
    6. и 7. Казват хората от екипа му.
    8. Същото, като 5.
    9. По добре не го казвай, защото човек приел името на дядо си (майка си) – по ясни причини, не ми го хвали!

  • Lubo

    Робинята пак се е активизирала безсрамно полусъблечена (или полусрамно съблечена). Всъщност за пореден път лъсва [68, 69, 73] нейната душевна голота. А, както е известно, хората бягат от лудия и от пияния, те пък – един от друг. Ама не винаги! Я вижте как са сте сдушили един и робинята ! Май и на последната ще се наложи да си го отнесе като бръмбар сламка! засега ще й кажа само, както и на един:
    КЪШ, ПТИЦО ПРОКЛЕТА

  • Димка Гочева

    Не моите, а Вашите доводи са смехотворни, господин Чонев.
    Вие правите ли разлика между валутен фонд и валутен борд?
    Очевидно не правите.
    А разлика има.

    МВФ е нещо много, ама мно-о-о-го различно от валутен борд.
    Направо се излагате.

    Сега за децата. Когато един мъж казва, че има четири деца – две от първия и две от втория си брак, това означава, че е осиновил децата на втората си съпруга. Това го е направил Никола Саркози, но много мъже у нас не го правят. Мартин го е направил. Поел е отговорност и за тях.

    А за фамилията?
    Ами да, всички вие, които в такива тънкости познавате биографията му, защо пропускате да отбележите два факта в нея, които се разбират от първото й прочитане:
    1. Мартин е дете от смесен брак и поради това не е служил в армията. Това се отнасяше за всички, абсолютно за всички български граждани от мъжки пол. Даже и за тези, на които единият родител е бил гражданин на СССР или Гедермания.
    А неговият баща е британец. И по онова време бяхме във Варшавския договор.
    2. Той носи майчината си фамилия, защото родителите му са се развели сравнително рано. В такъв случай родителят, при когото остава детето/децата решава…
    А когато човек до пълнолетието си носи една фамилия, после по много причини не може да я смени.

    Много моля, господине, да не се обръщате към мен на „ти“. В страните, в които има етикет, това го предлага дамата на кавалера.

    На никакви глупости няма да отговарям вече.

    Мартине, пожелавам Ви успех, добро настроение и чувство за хумор утре вечер в „Шоуто на Слави“.
    Децата ми казаха, че сте поканен там. Това е чудесна възможност, златен шанс – точно вечерта преди деня за размисъл Вие ще сте последният, който ще има възможност да се обърне към избирателите. Към всички, които се надяват на Вас и Вашия екип.

  • http://bborissov.iblogger.org Борислав Борисов

    Този блог се превърна в социална мрежа. Което си е постижение, немислимо, ако го бяха организирали партии. За приноса на този блог ще говорим и анализираме след успеха на изборите. Да, успех ще бъде. Днес от 4 човека на възраст под 30 години, научих, че са решили да гласуват за Мартин Заимов под влияние на интернет и студиата на открито. И агитират своите близки и познати за същото. Нагласите се променят до последния момент, явяването на балотаж става все по реалистична прогноза. Брътвежите на толерантно допуснатите тука зложелатели просто засилват мотивацията на позитивно мислещите млади хора. Пожелавам успешно и весело представяне утре при Трифонов!

  • http://svetlaen.blogspot.com Светла

    Здравей, Димке!

    И аз много се радвам, че си тук. А за блога, че е „неуютен“ – тук.

    Що се отнася до снимките на Мартин, не ги направих, за да се види колко е „хубав“ – и грозен да беше, пак щях да ги направя :-). По-скоро исках да се опитам да предам духа на кампанията така, както съм го усетила. В това можех да се справя и по-добре…

    Днешните ти коментари внасят свежа струя въздух в позациклилите дискусии тук. Радвам се, че пак си наоколо :-)

  • http://Google.bg Човек – Димитър Чонев

    Бориславе, точно Вие не сте човекът, който ще определя кое е брътвеж и кое не.
    А идеята за спамене по нета и извън него нито е оригинилна, нито нова.
    Г-жо Димке Гочева, много се извинявам за обръщението си към Вас на ти. Просто грешка.
    Отново се извинявам!

  • http://bborissov.iblogger.org Борислав Борисов

    Г-н Чонев, обръщение в звателен падеж е унизително за употребяващия го. Ще наруша принципа си да не храня троловете, като им обръщам внимание, за да ви успокоя, че тъкмо аз съм магистър по журналистика и мога професионално да определя кое е брътвеж и кое не е. Не се хабете повече да си общувате задочно с мене, няма да ви отговоря.
    А Заимов ще бъде кмет на София. Това ме вълнува, останалото е бездарна комедия дел арте.

  • http://Google.bg Човек – Димитър Чонев

    А как според Вас, господин журналист, е обръщението в българския език.
    Може би
    Борислав, вие сте журналист, колко великолепно!

  • Ангелина Димитрова

    Няма ли някакво ограничение все пак? На срещи и съвещания се обявява лимит на изказванията. Може би трябва да се помисли за нещо подобно и в блоговете. Примерно – редове. Защото, ако не можеш да кажеш най-важното за 3 минути, няма да можеш да го направиш и за 33. Жалко, големи бърборковци се оказахме ние „мъдрите“ българи. Който иска София да се спаси, да гласува за Мартин. Край!

  • Penka Ivanova

    Iska mi se v tezi posledni minuti da ti pozhelaja uspex i na tova Sofia da specheli!

    Taj kato v kampanijata na drugite kandidati se uprazhnjavat imenata na silata-mazhka, mutrenska, desna, ljava ili kakvoto i da e, mozhe bi e xubavo da kazhesh s kakvo ti si silen–naprimer che istinata e vinagi po-silna ot lazhata? Ili che silata na rasuma pobezhdava silata na mraka?

    No dumi pokazvashti sila ne bixa popredhili na kauzata za spechelvane na izborite! Pomisli.

    S naj-dori pozhelanija za uspex v kampanijata i za lichen uspex!

    Balgarka -sofianka

  • http://gantree.blog.bg Друг

    Няма нужда от ограничения, г-жо Димитрова 119
    И е по-добре да говорим тъкмо сега, когато е нужно.

    Благодаря на Димка, за думите.

  • http://Google.bg Човек – Димитър Чонев

    Е, добре де, ЗАЩО все пак не пишете на кирилица, на БЪЛГАРСКИ!
    Много пожелания и препоръки, ама на шльокавица!

  • http://Google.bg Човек – Димитър Чонев

    Това беше за Пенка Иванова, извнявам се на всички други.

  • Един

    абе чонев, почини си малко, ще вземеш да се преуморш от толкова негативни страсти

  • http://dantonovblog.bg Димитър Антонов

    Не отивайте на шоуто на Слави! От далеч се вижда, че слави подкрепя Бойко Борисов. Той ще ви направи постановка, от която ще ви бъде трудно да извлечете позитиви!
    От явяването ви по БТВ тази вечер можете само да загубите, не можете да спечелите!

  • Един

    Обадило се е едно менте 124.
    Да, наближава края на сеира. След 2 дни ще видите истината. Ще се радвам Заимов да стигне до балотажа. Там ще го размажем. Ще плати сметките на цялата червена пасмима, от която е и той. Няма място за червени оядени синчета в кметското кресло в София, които ни се подиграваха и си правеха каквото искат. И които сега претендират, че били професионалисти и десни.С техния професионализъм 45 години съсипваха България и тъпчеха българския народ.
    Жалкото е, че Заимов няма да стигне балотаж.
    Очаквам на следващите избори са кмет на София, „десницата“ да издигна др. Жени Живкова – тя е от същото котило, от което е и Заимов. А за да видите как папкаха червените синковци и щерки прочетете това:

    http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1008006

    А сега червените отрочета станаха капиталисти, десни кандидати, банкери и т.н.:))))))

  • http://www.geocities.com/vuchkov_l_d Lubomir Vuchkov

    УСПЕХ, Мартине, в представянето ти в „Шоуто на Слави“! Не се и съмнявам в блестящия ти резултат от тоя двубой. Казвам „двубой“, защото ще бъдете от двете страни на барикадата – ти, сам и другите, оттатък. Какво говоря! Няма да си сам! Всички ще бъдем мислено с теб и ще те подкрепяме! Аз каквото можах, направих за тоя двубой тук, в блога, както и във Форума на ДСБ. Преобладаващото мнение на симпатизантите ти са за участието ти в шоуто, а всички, подкрепящи участието ти – с консенсусната увереност, че ще победиш!
    Досегашните участници преди теб доста се поизложиха. На техния фон ти си като Голиат пред давидовци. ЩЕ ГИ СМАЖЕМ – нали това ти бяха първите думи в кампанията. Остава да го направиш! Остава да го направим! ЗАЕДНО!
    УСПЕХ!

  • Провинциалистка

    И наистина ги смаза!Браво!На Слави не му издържаха нервите и в безсилие и злоба пусна шаржа с Костов.
    Дами и господа избиратели,
    От нас зависи Мартин да смачка опонентите си на 28.10 в неделя!До тук беше той.Сега сме ние на ход.Да направим необходимото!
    УСПЕХ!

  • http://dantonovblog.bg Димитър Антонов

    Е, казах ли ви… (125)
    От такова явяване при Слави Мартин нищо не спечели!
    Ней-вече се чудя на PR-a му, толкова ли нямаше хора които да го предвидят?!

  • Stefan Kraev

    Мартине, въпреки че загуби, беше с класи по-добър от останалите! Жалко за София и за мислещите софиянци (има и едни други – тези на първа сигнална система…)!
    За теб не се съмнявам, ти следващия път ще успееш!!! :)

  • http://google.com/ UnosseKenly

    Bestellen xenical 120mg, xenical dosierung body mass index bmi.
    Xenical tabllete http://www.societyofeurope.org/Forum/index.php?topic=69501.new#new xenical rezept.
    Bestellen xenical viagra cialis levitra http://barragossip.com/forum/proximas-festas/xenical-orlistat-gebraucht-holland-xenical-rezeptfrei/#p61296 xenical bestellen abnehmen.
    Acomplia swissmedic xenical orlistat http://foro.darkcat.org/index.php?topic=377184.new#new xenical 120 mg dosierung.
    Xenical backform http://www.divisionrp.com/viewtopic.php?p=1850#1850 xenical tr nexium mups.
    Roche pharma xenical bericht http://websdemo.com/forum7/viewtopic.php?p=164064#164064 xenical gГјnstig bestellen.
    Reductil 15mg forum xenical 120 mg http://forum.arducorp.com/viewtopic.php?f=2&t=1760 xenical level guide.
    La roche xenical doctor http://www.dancing-with-the-stars-forum.com/index.php?topic=10661.0 xenical wirkung online.
    Xenical erfolg roche pharma http://www.purchasepics.com/forums/viewtopic.php?f=9&t=32186 xenical geschenkt.
    Nexium fachinfo xenical http://ciemcelsius.com/forum/index.php?topic=4212.0 acomplia oder reductil xenical.
    Xenical testberichte kapseln http://precios.calle-arquitectos.com/index.php?topic=5511.new#new kalorienverbrauch xenical.
    Drogerie xenical http://coon-huntin.com/community/index.php?topic=14223.new#new xenical drogen.
    Xenical hup http://gnrsucks.com/forum/index.php?topic=150141.new#new erfahrungen xenical.
    Xenical preisvergleich http://mtk.multiforum.nl/viewtopic.php?p=44025&mforum=mtk#44025 xenical cialis.
    Xenical bestellen rezeptpflichtig http://www.osi-uzice.rs/index.php/component/simplestforum/postlist/4.html xenical 60mg prescription.
    Folgen xenical http://www.drugalcoholaddictionsite.com/substance_abuse-forum/index.php?topic=15983.new#new xenical 120 mg hartkapseln leichte kost.