Местене на паметник 2

Инициативният комитет за преместване на паметника с шмайзера организира концерт на знаменити произведения на руската класическа музика

Това е само за тези, които изпитват срам от Гоце, от дипломатите-агенти и от покварата в публичния ни живот.

Елате днес в 16.00 в Шмайзерпарк.

Инициативният комитет за преместване на паметника с шмайзера организира концерт на знаменити произведения на руската класическа музика, изпълнени от Ансамбъл за електроакустична музика под ръководството writing service на Христо Петков. Оркестърът включва вокал, 4 клавира, флейта, цигулка и чело.

Специален гост на събитието е Олег Панфилов – известен руски журналист, дисидент и защитник на човешките права и свободата на словото.

« Предишна публикация
Следваща публикация »

3 коментара

 • Naldica

  Спрете да харчите пари за глупости. На 25 години съм и за мен „паметника със шмайзера“ не се различава по никакъв начин от „езерцето с лилиите“. Не че не съм запозната с историята, но тя не представлява монументи, а социални факти. Конкретно този паметник е част от градската среда, а и е добре да започнем да живеем с миналото си.

 • Симеон Попов

  Г-н Заимов,

  пиша тук само и единствено, за да се разгранича голямо количество млади хора от предшестващия коментар.
  Аз съм на 22 и ЗНАМ, че някой ден този паметник ще бъде махнат. И ако не се махне сега, съм сигурен, че ще го махнем аз и хора, като мен. Това не са пари за изхарчени за глупости, а пари изхарчени за свободата. Писна ми да съм гражданин на СССР. С Гоце за президент и полицаи за управници.

 • Кобург Велчев

  Журналисти, питайте /ако имате смелост!!/ премиерът ГЕРБаджия за демонтирането на паметника на Съветската армия !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Не разрушаването му, а демонтиране и преместване в Музея за тоталитарно изкуства !!!!! Бойко Борисов досега мълчи за ТОВА, нищо че обяви дядо си за убит от комунистите…. Убит бил, ама бащата на Бойко е бил шеф в МВР, а Бойко – член на БКП и охрана на Тодор Живков !!!! Как става това, с божията помощ ли ??????