В неделя в парка

Ще се радвам да се срещна с всички вас в неделя 30 септември, в 16 ч., в парк „Оборище“ (бившият парк „Заимов“) за официалното откриване на предизборната ми кампания. Освен с мен, ще можете да се запознаете и с кандидатите за районни кметове и общински съветници, както и с лидерите на ДСБ и СДС. Ще…

Ще се радвам да се срещна с всички вас в неделя 30 септември, в 16 ч., в парк „Оборище“ (бившият парк „Заимов“) за официалното откриване на предизборната ми кампания. Освен с мен, ще можете да се запознаете и с кандидатите за районни кметове и общински съветници, както и с лидерите на ДСБ и СДС. Ще има и музика на живо с Белослава. И дано има много слънце и добро настроение.

« Предишна публикация
Следваща публикация »

38 коментара

 • една жена

  Там съм

 • Георги Лозанов

  Там сме :)

 • http://akotsevgea.uni-sofia.bg Алекс

  Идвамеее! На добър час :)

 • Dimitar

  SPECHELI I NAKARAI VSICHKI DEMOKRATI DA GLASUVAT ZA TEB.

 • Escreva Isaura

  Колко аристократично и съвсем феодално. Una donna piangere от умиление по прозрачния демократически нео-феодализъм.
  Ще се запозная с балдъзка на медиен експерт, PR при Борисов!
  Ще се запозная със сестрица на женица му, PR на М Тел!
  Ще се запозная с медиен експерт, PR на всички !
  Ще се запозная с дъщеричка от радио – медийния бизнес!
  Ще се запозная и с другите роднини. Те са PR на други.
  Наистина феодално.
  Ще се запозная дори със Заимов в парка Заимов – феодално и аристократично.
  (Десятъците ще се събират след изборите.)

 • http://bborissov.iblogger.org Борислав Борисов

  Познаваме ви още от протестите през 1997 г. Ще си спестя удоволствието да се срещам с партийните лидери. Искрено пожелавам успешно начало на кампанията, надявам се да се съберат много хора в прекрасния парк, който носеше името Заимов. Сега във ваша чест ще си пусна „Бяла тишина“ във версията на Борето Чучков, където Белослава пее беквокал. Изпращам ви задочен поздрав с тази песен, убеден съм, че я знаете наизуст още от дете. Там, наблизо до парка, авторът на песента, Борис Карадимчев, обучава децата от своята прекрасна вокална група.
  Както виждате, драги г-н Заимов, има страшно много култура, ценностна, емоционална сивмолика в избора, който правим, когато отиваме пред урните. Тъжното е, че когато Белослава и Чучков записваха техния кавър на „Бяла тишина“, значителна част от тази символика вече беше задушена в прегръдките на новия клиентелизъм. Дано успеете да я възродите. Пожелавам ви го от сърце!

 • Илиана

  Там сме!
  За слънцето не се наемам да прогнозирам, но доброто настроение със сигурност ще го има.

 • Весела

  Успех!

 • Майя Динева

  Потресена съм от факта, че генералът по джапанки ББ си купиСофия, включително вестник „Седем“ ! Потресена съм от победния марш на ченгетата от ДС ! Потресена съм от вида на любимия си град- мръсен, тъмен, с виещи кучета и търкалящи се боклуци ! Аз и цялата ми фамилия, общо осем души, ще Ви подкрепим, господин Заимов, въпреки недолюбмваните общински съветници. Ще бъдем на митинга, на добър час !

 • студент

  Дано не забравяте младите (отново) – нали от нас зависи бъдещето…и Вашето! …а средата, условията и възможностите за нас, тук и сега в настоящето, са ужасни – най-малкото, справка района на младите – и това ако е градче на/за студенти, тури му …
  Дано сте помислили за това ..иначе сме там! и ние :)

 • Radko

  Успех,ние цивилните софианци сме с вас,на добар час.

 • http://www.angeligdb.wordpress.cim Ангел Грънчаров
 • Albena Levy

  Uspeh!Dano Sofia da ima edin mlad,inteligenten,oduhotvoren kmet.Mislia che triabva i mogete da spechelite mladite hora,studentite.Ot niakolkokratnite mi uchastia v izborni komisii s taga konstatirah kolko indeferentni i otchaiani sa.

 • Ангелина Димитрова

  Желаем успех! Малко се притеснявам, че срещата в неделя не е достатъчно разгласена. Срещам наши съмишленици по улиците, които нищо не знаят за часа и мястото на откриването. Ако има възможност, моля да използвате още възможности за информация.

 • аз

  Там сме Мартине и ще бъдем с теб през цялата кампания за доброто на София и на истинското дясно. Успех!

 • Ангел

  Успех !!!!

 • Светослав Светославов Манолов

  Да,ще дойда с приятели,защото Мартин найстина трябва да бъде кмет на София!!! :)

 • Galina

  Ще направя всичко възможно да дойда!Ако не успея- НА ДОБЪР ЧАС, МАРТИНЕ!

 • Пламен Грозев

  Там съм , Мартине.
  Знаеш ли, винаги съм живял край парка „Заимов“, днес „Оборище“. Родителите ми имаха къща на “ Бирюзов“, днес „Дондуков“. Роден съм тъй да се каже заедно с парка, който тогава започваше от нашия двор. После точно пред нас построиха комплекс „Заимов“. За тогавашните представи връх на соц.лукса. Какго се знае комплекса беше специално построен за активните борци и някои видни комунистически арт кадри.Повечето приятели от деството ми са от комлекса. Като станахме ученици ни подредиха в следния ред – а клас – деца на активни борци, б – деца на арт кадри, в и г класове, децата от къщичките отзад. Класовата борба в действие.
  Минаха години.Всичко се промени, дори и името на парка. Интересно какво стана с децата от „а“ и „б“ клас. Трима живеят в Виена и харчат някакви държавни бонове, двама от тях успяха да вземат средно образование, има няколко пияници, дори видна мутра / като малък беше много готин/ и т.н. ,е има и много добри изключения.
  Та като става дума затова как да се казва парка, нека си припомним, че има комплекс „Заимов“ и той е натоварен достатъчно идеологически и е една гнусна морална язва в центъра на града до разкошния парк.А превилегиите не са донесли нищо добро…
  „Оборище“ е българския символ на народно представителство, нетърпящо тиранията.
  Успех!

 • VENTZESLAVA STANOEVA

  MOLYA BOG DA POMOGNE NA SOFIA I NA DESNIZATA , DA POMADREYAT SAGRAJDANITE NI I DA DADAT NA MARTIN I SVOYATA ISKRENA USMIVKA I GLAS. TOZI MAGNETICHEN , INTELIGENTEN MLAD CHOVEK ZASLUJAVA DA MU POVYARVAME.ISKAM DA POBEDI .

 • Борис

  Извън София съм, пожелавам успех!

 • Васил Антонов

  Успех Мартине,
  Най- после София трябва да има интелигентно и честно лице, с мисъл за хората и децата в този град.
  Софиянец съм и обичам София.
  Чак на другия край на земята съм и съжалявам че няма да мога да гласувам.
  Пожелавам ти успех!
  Няма да им се даваме на продажните ченгета я!

 • Борис Ташков

  Успех Мартине!
  Благодаря на Бога, че ДСБ и СДС чуха нашият зов да отдат обединени на тези избори.
  БЛАГОДАРЯ на Бога, че те посочиха за кандидат за КМЕТ на СОФИЯ.

  Вярвам, че твоята ерудиция ще бъде водеща и ми се иска да вярвам, че ти ще успееш по най-добрия начин да втачеш в твоята програма, познанинията и качествата, които има нашият народ и са били водеще в нашата многохилядна история.

  Ти си роден в Женева, а аз съм съм роден в София, роден град също и на баща ми, чиито живот бе ограбен и погубен от диригентите и изпълнителите на комунистическия режим.
  Но верен на себе си и заради изборът ти да бъдеш следващият кмет за който ще гласуваме, в последните дни на август специално посетих твоят роден град, в който не бях стъпвал буквално от 1990 година и отново бях пленен от реда, чистотата в този красив южно швейцарски алпийски град, разположен в западната част на Леманското езеро, в който почти 4810 метра височина се оглежда и най-високият връх на Алпите – Монблан.
  Женева е един град, в който всичко блести от чистота. По улиците му се движат блестящи с чистотата си трамвайни мотриси, напомнящи ми за бързите експресни японски влакове стрела – „ШИНКАНСЕН“ и ми се прииска тази швейцарска хармония да се пренесе и в София, в който се оглежда и покрития през 5-6 месеца в годината витошки първенец „Черни Връх“.

  За да се сбъдне тази моя мчта, е нужно София да се управлява от такъв КМЕТ, който е високо квалифициран ЕвроФил. И аз вярвам, че именно ти, като носител на това качество, ще можеш да пренесеш модела на управление от алпийския град Женева, града на математика и астронома Ойлер, чиито брегове се мият от кристално чистите води на Леманското езеро, с плуващите в него изящно бели лебеди, в София, която да стане Женева на Балканския полуостров.

  Вярвам, че ще победиш.

  А така ми се идскаше Тити Папазов да е част от твоят екип и бъдещ твой заместник кмет по спортните и младежки въпроси на София. И съм дълбоко убеден, че ако в оставащите до 28 октомври дни твоят и неговият щаб се споразумеете за общи действия, на 28 октомври да има една дясна бюлетина тази на Мартин Заимов, за да нямя пилеене на гласове.

  И накрая ми се иска да те занимая с един проблем свързан с неправомерно плащане на ДДС от търговци на дребно, за ползвани от тях строителни петна на строителни парцели, върху които те са изградили собствен търговски обект. Касае се до неправомерно надвземане на на ДДС в нарушение на чл. 34, ал. 1 от ЗДДС.

  Пожелавам ти, Ти да бъдеш следващият КМЕТ няа СОФИЯ и този проблем на стотици хиляди търговци, изградили свои магазини, Ти да решиш като се разпоредиш, общинското предприятие Пазари към столична община, което неправомерно завишава наемът на общински терени с 20 % , като неправомерно го внася в държавната хазна да отпадне.

  УСПЕХ на СЛЕДВАЩИЯТ КМЕТ НА СОФИЯ – Г-н МАРТИН ЗАИМОВ!

 • Атанас

  Г-н Заимов, във връзка с думите на №14 за недостатъчната разгласеност, може би трябва човек от вашия изборен щаб да пуска редовно имейли до подсайта на Агенция “Фокус” специално за изборите: http://izbori.focus-news.net/?id=n316
  В “папката БСП” има един кош новини, в тези на Герб и А-така – няколко, а в останалите – включително на ДСБ и СДС – НУЛА новини.
  Новината за откриване кампанията на “Алианс за София” е в папка “ДРУГИ партии и коалиции”, от която едва ли някой се интересува, за да влезе и прочете! Дребни хитринки… :(
  Радвам се, че Вашата кампания ще бъде открита в ПАРК, докато бригадирската – в мутренско-милионерския интериор на хотел “Кемпински-Зографски-Бог да го прости”.
  П.П. Също така ми стана хубаво, че постинга ми е след емоционалните думи на Боби, към което пожелание “София да стане Женева” горещо се присъединявам. Но това може да стане само с работа.

 • Светослав Светославов Манолов

  Беше много хубаво,размина ни се лошото време :)

 • http://www.trendoffice.org trendoffice

  Е, дори и да не стане Женева, достатъчно е да стане истинска културна европейска столица. А за да стане това и кметът й трябва да има такава култура и излъчване. Дано повече избиратели се сетят за това и да си направят съответното заключение навреме. И дано днешното начало да бъде успешно!
  Хубаво би било в кампанията да се говори повече за тези мечти и очаквания на софиянци, а не само за проблемите.

 • http://www.bigtandem.wordpress.com Александър Кръстев

  Клиповете са наистина невероятни! Дано ги сложат и на сайта, да си ги гледаме, защото са доста криейтив. Дали са ги правили Ню Моумънт?
  А, и друг въпрос имам: Да очакваме ли Another chance на Роджър Санчес да е официална песен на кампанията?

 • Петя

  Успех Мартин! Възхитена сам от Белослава, възхитена съм от това, което тя казва за теб!
  Ще гласувам за един интелигентен човек, за една интелигентна София, за една чиста София, за една София за софиянци.
  Стига селяния, стига простотия!

 • Петя

  Успех Мартин! Възхитена сам от Белослава, възхитена съм от това, което тя казва за теб!
  Ще гласувам за един интелигентен човек, за една интелигентна София, за една чиста София, за една София за софиянци.
  Стига селяния, стига простотия!
  Обичам София, моят роден град!

 • http://www.tchonev.blogspot.com Tchonev

  Обичаш София, добре, но пълните членове и като цяло правописът не са ти приоритет :)

 • Лъчезар Томов

  Жалко, че не можах да дойда тогава, но искам да изразя в стихотворна форма негодуванието си от града и неговите обитатели в момента:

  Хора и глутници, град като Ад
  Тръгваме някъде, после назад
  Задръстване някакво, път като път
  Иска ли питане, всички крещят.
  Погледи до един, без имена
  „Люлин“ е нашата главна вина
  Хора и глутници, ден – озверен
  Погледи срещнати, миг откровен
  Погледи срещнати, профил, анфас
  Нечие щастие ръмжи срещу нас
  Трепети, шепоти без имена
  „Люлин“ е нашата главна вина
  Тръгваме някъде, после назад
  Хора и глутници, ад като ад.

 • Един

  Все пак кога Мартин Заимов ще си покаже дипломата за магистърска степен на висшето образование ? Не диплома за някаква специализация или курсове, а диплома удостоверяваща, че той има магистърска степен ? И колко години е следвал във ВМЕИ ? Колко години е прекъсвал ?

 • KATI

  МАРТИНЕ ЩЕ СТИГНЕШ ПЕТО МЯСТО СПОКОЙНО :)

 • Цветан Георгиев

  Пиша това пиъмце след датата на митинга.В този ден бях зает,а и разгласата не беше достатъчна.Казвам честно – за мен Мартин Заимов не е най-добрият кандидат,но е най-малко лошият.Имам известни съмнения доколко той покрива представата за десен кандидат,но това е положението- по-десен пък няма да бъде избираем.Ще гласувам за него с чиста съвест и ще знам,че съм направил разумен избор.Не очаквам месия,който очаква – да гласува за ББ.
  Една препоръка към Мартин.София е може би единствения град,в който няма паметник на загиналите през войните.В бившия Шести полк(сега там е НДК) имаше паметни плочи,които някъде изчезнаха.Това не бива да се търпи повече.Мисля,че Мартин трябва да включи идеята за възстановяване или построяване на паметник в кампанията си и ако го изберат(дай Боже),да я осъществи.

 • избирател

  Вчера началото на кампанията беше чудесно замислено и съответно реализирано.Наистина кампания много по-различна от предишните.Дано щабът Ви на колела стигне до повече хора.Очаква ни трудна кампания.Успех!Убедете хората,че нещата правени с любов няма начин да не бъдат добри и да не работят за другите.

 • избирател

  Моля Ви говорете с хората.Явно има нужда от диалог.Диалогът е нещо необходимо.Хората искат конкретни отговори на конкретни въпроси.Дай Боже да са разбрали,че популизма не е полезен никому.Успех,усмихнете София.Нека частица от детските ни спомени от София стане реалност.Искам да мога да кажа не само обичам София,а гордея се със София.Градът има възможност да провежда културни изяви.Хората са зажаднели за истински културен живот.Всяка общинска управа има свои приоритети,нека наред с жизненоважните битови проблеми помислим и за духовните си потребности.Още веднъж успех в кампанията.

 • Тони

  като каза за паметници, според мен е редно София да има истински свой символ. Не, тази измислена статуя на пл. св. Неделя не е символ. София е кръстена на църквата св. София., по време на второто българско царство, към 12ти век, не на светицата. Тя е най-древната светиня на града и е неразделна част от града. Името на църквата от своя страна означава божия мъдрост, чието въплъщение е Христос. В момента, заради невежи се вдига паметник на светица, която не е никаква на столицата, и се чества празник 17ти септември, който няма нищо общо с нея!
  Ако трябва да има символ на града, то това е логично да е паметник на Христос – София=божия мъдрост=Христос. Просто и ясно.
  Какво мислите, г-н Заимов, това е проблем с непопулярно решение, но за мен е важно града да си държи на облика, носен от историята, не от вижданията на недогледал архитект?

 • Петър

  София, майката на Вяра, Надежда и Любов даже не е светица, а мъченица? Някой може ли да потвърди?