В отговор на Георги Кадиев

Предполагам, че след публично обявената кандидатура на Георги Кадиев за кмет на София на изборите след малко повече от година десетки хиляди избиратели очакват от мен също да се кандидатирам. Да, аз бих могъл да свърша добра работа като кмет на София. Особено ако най-сетне всички разберем, че по-добрия живот в града изисква коренна реформа…

Предполагам, че след публично обявената кандидатура на Георги Кадиев за кмет на София на изборите след малко повече от година десетки хиляди избиратели очакват от мен също да се кандидатирам.

Да, аз бих могъл да свърша добра работа като кмет на София. Особено ако най-сетне всички разберем, че по-добрия живот в града изисква коренна реформа в управлението и администрацията на общината.

Ще го направя при следните обстоятелства:
– В случай, че Йорданка Фандъкова, която искрено ценя, реши по някаква причина да не се кандидатира;
– Ако съм кандидат на сините и ако СДС и ДСБ поправят обидната за избирателите ни грешка от преди три години и обединят групите си в общинския съвет в една;
– Ако световната или националната политическа и икономическа обстановка ни изправят пред нова национална катастрофа подобна на тази от 1995-6 г. и трябва отново да спасяваме Справедливостта и Разума. Подобно нещо ще се случи ако, например, властта реши да ликвидира валутния борд.

Бих поздравил Кадиев за проявата на достойнство и смелост ако комунисто-социалистите, които той представлява притежаваха подобни качества. Слогънът му на миналите избори – „Смелост за промяна” – беше тежко лицемерие, защото той много добре знае, че партията му няма никакъв капацитет за промяна.

We’ve been recognized http://buy-an-essays.com/ as Simply the Best infoaxon.com/ Drycleaner and Laundromat learningfornow.com/ by Harrisburg Magazine for over 10 years.

Скачать Sony Vegas Pro

Кадиев няма шанс, не защото няма качества, а защото е свързан с БСП, която дори и да е имала и да има много честни членове и избиратели, си остава най-ретроградната и разрушителна политическа сила в България от сто години насам.

« Предишна публикация
Следваща публикация »

4 коментара

 • http://svetlaen.blogspot.com Светла

  Тъкмо днес писах коментар във facebook, че единственият човек, за когото ми се гласува за кмет, е Мартин Заимов.

  Господин Заимов, ще се радвам, ако СК Ви припознае за свой кандидат. По никакъв начин не съм си променила позицията за Вашите качества отпреди няколко години. София има нужда от кмет с модерно разбиране както за градската среда, така и за мястото на човека в нея. Защото градът е за хората. Това, опасявам се, Йорданка Фандъкова не го разбира, или поне по нищо не си личи да го разбира. Като директор на гимназия е била безценна, но като кмет е… никаква. (Което не значи, че не разбирам и не уважавам желанието Ви да привлечете и избирателите на ГЕРБ, дори ще се радвам да стане.)

 • chaotic

  хмм, с риск да обидя някого, не мисля, че в БСП са останали каквито и да е честни хора, а ако съдим по изборните резултати и честни избиратели.

 • toross

  Защо загуби Цвети полуфинала и проклятието на политиците – http://toross.blog.bg/politika/2010/07/03/zashto-zagubi-cveti-pironkova-chast-pyrva.571631

 • http://boiko-poboiko.info/ Бойко Побойко

  Всичко което на този етап се свързва с абревиатурата БСП, е обречено на провал! Много добре написано… 😉
  http://boiko-poboiko.info/vnimanie-geiove