Заседание 23 на СОС – 23.10.08

Коментари от заседанието: Точка 4: относно даване на мандат на представителя на Столична община в „Топлофикация – София” АД по повод провеждането на извънредно Общо събрание на акционерите. Въздържал се: Поставих въпрос на кмата за това кой ще отговаря за парното в администрацията му. Не получих отговор. Точка 7: относно промяна в организационната структура на…

Коментари от заседанието:

Точка 4: относно даване на мандат на представителя на Столична община в „Топлофикация – София” АД по повод провеждането на извънредно Общо събрание на акционерите.

Въздържал се: Поставих въпрос на кмата за това кой ще отговаря за парното в администрацията му. Не получих отговор.

Точка 7: относно промяна в организационната структура на район „Овча купел” и увеличаване числеността на персонала с една щатна бройка.
Против. Пак гласуваме промени в структурите на отделно кметство. Всяко районно кметство трябва да има стандартна структура.

Точка 8: относно изменение и допълнение на Наредба за организация на движението на територията на СО и допълнение на Наредбата за администриране на местни такси и цени на услуги, предоставяни от Столична община.
За. Защото предложенията на Малинов са добри. Опитах се безуспешно да обясня, че създаваме правила, които не се изпълняват защото са сложни, объркани или имат прекалено много изключения. Дадох за пример булевард Витоша, където е пълно с коли, защото е разрешено движението от 15ч. до 16ч.

« Предишна публикация
Следваща публикация »

Няма коментари