Заседание 24 на СОС – 13.11.08

Коментари от заседанието: Точка 7. относно определяне предназначението на общински жилища за продажба чрез търг. Против: единствен гласувах против защото първо не бива повече да се продава общинско имущество и второ има потенциално много полезни приложения на тези ценни централни апартаменти – фондации плащащи добър наем, които решават проблемите на тежко болни, на хора с…

Коментари от заседанието:

Точка 7. относно определяне предназначението на общински жилища за продажба чрез търг.
Против: единствен гласувах против защото първо не бива повече да се продава общинско имущество и второ има потенциално много полезни приложения на тези ценни централни апартаменти – фондации плащащи добър наем, които решават проблемите на тежко болни, на хора с увреждания, на деца и възрастни имащи нужда от обучение и т.н.
Използвах случая да напомня, че има няколко стотин партийни клуба повече от които не се използват по предназначение, което предизвика острата негативна реакция от БСП и СДС.

Точка 20. относно създаване на публичен регистър за изпълнението на обществени поръчки, провеждани от Столична община, районните администрации, търговските дружества с общинско участие и други второстепенни разпоредители с бюджетни средства.
За. Регистър на договорите и отказ от защитата на търговска тайна.Трябва да благодарим на съветниците на СДС за това решение, което е според мен най-важното и ценно решение от година насам.

« Предишна публикация
Следваща публикация »

Няма коментари