Снимки

Вчера бях на снимки за кампанията в обновената галерия „Райко Алексиев“. Невероятно красиво място.

Вчера бях на снимки за кампанията в обновената галерия „Райко Алексиев“. Невероятно красиво място.

« Предишна публикация
Следваща публикация »

30 коментара

 • http://www.focus-news.net/?id=f7399 Cool
 • Таня

  Вие сте и красив, ще вземат много жени да Ви харесат, да няма ядове после? :)))

 • Ники

  Хубави снимки. Непринудени. Поздравления. А селекцията на фотографа къде можем да видим?

 • Карина

  Готин си. Усмивката, не я забравяй никога. Успех.

 • nearvana

  so what? Има доста смислени въпроси под posting-a „няколко позакъснели отговора“ които заслужават отговор/коментар. Очаквах го с нетърпение а вместо това се появяват някакви снимки нямащи нищо общо с кандидатурата на МЗ и не означаващи нищо…

 • Ралица

  Здравейте г-н Заимов,
  Искрено се надявам, че вашата кандидатура ще успее. Крайно време е жителите на София да изберат един интелигентен кмет. С удоволствие ще гласувам на тези избори.
  И накрая – един въпрос – къде и как се разпространяват чашите, които показвате па телевизията?

 • Зорница Димитрова

  Г-н Заимов, първо, поздравления за ентусиазма!
  Приятно е, че в блога освен към дипломи, жени, деца, съученици, съученички и сексуална ориентация се вижда интерес и към проблеми на града, т.е. по същество. Лошото е, “блогърите” със сигурност са все по-малка част от увеличаващото се софийско население.
  Наистина има градове, решили проблеми като тези на София, в които се живее по-спокойно, по улиците се върви по-приятно, и хората са по-усмихнати. НО … освен регулации за паркиране и уреждане на въпроса с боклука, има нужда от малко превъзпитание и промяна в отношението на гражданите към града, и един към друг. За да може добрите идеи да се приложат на практика трябва хората да го искат. А съзнанието за това, че и “общото” е наше хич го няма. Повечето наши сънародници, струва ми се, по принцип нямат много желание за промени, а ако пък трябва някой да свърши нещо или от нещо да се лиши, или да прояви толерантност, край. И продължава всенародното обединение срещу някакъв общ враг (в чийто събирателен образ политици и управници водят, но там са и банки, бизнеси, европейси структури и въобще половината свят), който е за всичко виновен. По-скоро общия враг са мързел, нежелание да се учи/мисли, тесногръдие и т.н., в този ред. Но за пренастройване на тези честоти трябват много мандати…
  Успех,
  Зорница Димитрова

 • Дайна

  Хубава сесия, Г-н Заимов! Поздрвления!
  Искрено се изкефих от представянето Ви при Коритаров. Още веднъж моля щаба Ви да информира предварително за изявите Ви.
  Успех на кампанията!

 • stefan

  Nai-setne se obedinihte, desnite, omrazna mi Sofiq da se opravlqva ot …
  Uspeh, 4ove4e!

 • Илиана

  Хубави снимки.
  Поздравления за достойния начин, по който се представихте в днешното си интервю по Нова телевизия!
  С Вас се държаха изключително непочтено, но не успяха да Ви извадят от равновесие, нито да Ви накарат да направите нещо грозно.
  Сигурна съм, че за мислещите хора няма никакво значение кой е дядо Ви. Важен е изборът, който човек многократно прави в живота си, а Вашият избор наистина е достоен.
  И аз обичам София, и вярвам, че градът ни залужава следващият му кмет да се казва Мартин Заимов.
  Успех!

 • Данаил

  Снимките са супер секси! Поздравления! Бой по канчето на Борисов.

 • Иван

  Белослава и Мартин в „Слушай ме“

  http://www.vbox7.com/play:a515bea8

 • http://feather-land.blogspot.com/ feather

  Слабо представяне при Коритаров – разочарована съм. Имате още няколко шанса…

  На 20 съм, накарайте ме да гласувам за вас!
  Снимки? Излишни са!

 • Д.Давидов

  По повод Ком.№5 „някякви снимки“
  Напротив!Правилно! И още снимки с целево въздействие.Очаквам най хубавите и въздействащи да се появят в голям формат залепени на движещи се автомобшлш по зъдръстените централни улици на столицата.Отново си повтарям предложението-музиканти и музикални състави да съчинят закачлива песен за Мартин Заимов, която да звучи непрекъснато по радиа и да се тананика от младите.Клипа +Болеслава и Мартин-Слушай ме..“ е добро начало, но трябва нещо по игриво и заинтригуващо.Успех!Посоката на политическата реклама е правилна!Но ежедневно!

 • http://www.trendoffice.org trendoffice

  Мястото наистина е много хубаво, но настроението, което излъчват картините в тоя момент е доста мрачно – в пълен контраст с усмивката ти и идеята на кампанията. Надявам се да изберете снимки, в които това не се забелязва.
  А интервюто с Коритаров е пълен успех!

 • nearvana

  номер14 – песен за МЗ която да звучи постоянно от радиото???? и да си я тананикаме на път за работа под строгия му поглед от плаката???
  „… а чертата от каскета още си личи …“
  тези идеи от щаба на Путин ли ги взе? !

 • Карина

  Някои още не могат да се освободят от строгия поглед и чертата от каскета, та все им се привижда.
  Я вдигнете очи и пуснете светлината в тях.

 • Таня

  Моля, ни спирайте да се държите агресивно и „готино“!

 • nearvana

  Карина, отдавна живея в чужбина и съм се освободил от строгия поглед и чертата от каскета.
  Погледнато от тук идеята за песничка за „възхвала“ на Мартин Заимов е смехотворна. Преди известно време новината на деня беше че някъв натегач в русия беше записал песен за Путин и някои радиа там бяха започнали да я въртят. Можеш (или пък не можеш!) да си представиш как звучеше новината в западна европа! Не особено ласкаво за порядките в русия.
  Ама като толкова искате дерзайте – правете песнички и си ги пейте … може пък на МЗ да му хареса и да ви погали по главичките :)

 • Карина

  Тази песничка е в твоята главичка. Като стане реалност (което е невъзможно щото ние сме просто хора, а не комунисти) ще коментираш толкова нервно.
  А как звучи новината в Европа за Бригадир, Бате Бойко и Бинев.

 • nearvana

  ами успокои ме, щом няма да правите песнички!
  ББ, Бригадир и Архонт звучи ужасно. Заради това и се интересувам и питам за МЗ да видя аджаба е ли той алтернатива!

 • http://templar.blog.bg templar

  Има една улица в кв. Бъкстон – всеки ден минавам по нея. Тя със сигурност е най-ракопаната и дупчава в цяла София и България. На едно мяст (пред N 48) цялото платно е изровено на дълбочина 10 см. а пред него пък има разлчти купчини бетон, така че след няколко бабуни скачаш в дупката (няма откъде да минеш) и картера се удря в земята.
  Чудесно е за предизборен репортаж.

  Ул. Пирин 48

  Друго нещо, от последните дни: селяка от Сирищник махна жълтите павета пред президентството и ги замени с някакви циментови блокчета. Сигурно така му е по-мило – прилича му на централен селски площад. Но „жълтите павета“ са емблемата на градска София“ и на всичко, което комунистите съсипаха, когато слязоха от горите. Трябва да се реагира по темата.

  Успех!

 • Провинциалистка

  Спомнете си плакатите на господин Беронов от кампанията за президентските избори миналата година.Такива снимки НИКОГА НЕ СИ ПРАВЕТЕ!Моите уважения и извинения към г-н Беронов – достоен и уважаван човек.

 • http://www.aloebulgaria.com Galin Radev

  Успех г-н Заимов

  Допадна ми краткия и съдържателен анализ от 20.09.2007г. на Зорница Димитрова

  Убеден съм, че това е и Ваш анализ, защото е истински!

 • Malakov Stara Zagora

  Spe4eli na puk na vsi4ki komunqgi.Gelaq ti go ot sarce

 • Зорница Димитрова

  Галин, благодаря. Не е много оптимистично това, което написах, а г-н Заимов, веднъж хванал се с тази работа, ми се струва, подхожда с голям ентусиазъм и енергия. Това е хубаво и заслужава уважение. Със сигурност излиза от всички политически клишета, което на мен много ми допада, но е и нож с две остриета. Е, колкото и много да трябва да се променя в главите на българите, все трябва от някъде да се започне. Да видим какво ще стане. :)

 • Петър Кърджилов

  Г-н Заимов, блогът Ви е чудесен! Вие сте най-подходящият кмет за моята София – и като образование, и като интелект, и като външен вид, и като воля и хъс за победа на честните демократи тук в столицата!!!
  Не съм съвсем съгласен обаче с господата Куртев и Давидов. Голямата част от подкрепящите настоящия кмет са от типа
  не-мислещи хора, дошли да живеят в София по време на тоталитарния режим или за да намерят работа през годините на прехода. Те наистина са твърде много, но според мен, те не са Вашата основна таргет група. Прицелете се към част от онези 60 % от софиянци, които все още не възнамеряват да гласуват.
  Нека намерението Ви за Победа да бъде непреклонно! Желая Ви по време на кампанията постоянно да се чувствате като стъпил на Черни връх и отправил поглед към циркуса на Седемте рилски езера, прехвърляйки енергията с очи назад към моя град!
  Защото и Аз Обичам София!!!

 • И.Николов

  Той ми прилича на Мистър Бийн за кмет …
  Мистър Бийн за кмет колко забавно жалко, че няма да стане никога. Вярно че лудите в София са много, но чак до там не вярвам да се стигне.
  Не вярвам, че ще стигне и до балотаж.

 • Тони

  Чета всички коментари написани по нагоре и не разбирам
  – за толкова тъпи ли ни мислите ?
  Как си личи, че са писани от предизборния му щаб. Заблудата си остава за вас г-н Заимов …докато не видите 6 си процента.
  Сигурен съм ,че лошите коментари които не звучат кото „ода“за Мартин ще бъдат изтрити.

 • Емилия

  Многа слябо представяне, днес по НТ.Очаквах икономически доводи, сметки, а не партийно – психологически анализи и персонални одумки за компетентността на този или онзи.Интересуваше ме ще взима ли заеми общината за да реализира програма, ако тя е мащабна. Как и с какъв екип ще промени стила на управление, кои от зам.кметовете ще смени.Иначе си беше поредната седянка преди избори за да няма риск…жалко.